M2-es autout mennyire szokott bedugulni? Napi ingazas gaz lenne rajta?
Figyelt kérdés
2015. okt. 18. 23:07
1/4 Tomcatters válasza:
Semennyire... én minden nap járok arra Rétság-Bp között, nem nagy a forgalom ehyáltalán ..., akkor van dugó ha a jard szórakozik, és az út menti két szembelévő shell kúthoz kiterelik a forgalmat, és ellenőrzik a matricát ...
2/4 anonim válasza:
Nem jellemző a dugó, viszont most pénteken amikor mentem Budapestről Rétság fele, akkor egyszer csak feltorlódtunk és több mint 1 km-es sor alakult ki. Gondoltam baleset van és ezért, de nem, mert ahogyan az első is írja, valami debil elrendelte hogy mindenkit tereljenek le a 2 bezinkúthoz és ellenőrizzék a matricákat. Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el.
Ennek mi értelme van? Úgyis felveszik kamerára a rendszámokat, ha valakinek nincs, akkor küldik ki a csekket, ugyanis nincs helyszíni bírság. Ez esetben miért kell mindenkit leterelni egy benzinkúthoz emiatt?
3/4 Tomcatters válasza:
Na ez az en is többek között pont múlt penteken is jöttem Bp -től retsag fele es ez kb 2 honap alatt a 2. Eset volt, hogy így betereltek ........ Azt hittem idegbajt kapok
4/4 A kérdező kommentje:
Óóó, az ilyen nagyon bosszantó tud lenni. De jó tudni, hogy csak esetenként van ilyen, alapjáraton jó a közlekedés. Köszönöm
2015. okt. 25. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!