Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül a kárpittisztít...

Mennyibe kerül a kárpittisztítás, ha hánytam a taxiban?

Figyelt kérdés
2015. okt. 17. 08:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire hánytad össze. Egy teljes belső tisztítás 22e körül szokott menni.
2015. okt. 17. 08:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát megkérded a taxist.
2015. okt. 17. 10:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Kipróbáltad, befér-e egy fél pizza és egy karton sör a hátsó ülélsre ? :)))

Úgy nézd a takarítási összeget, hogy te milyen tisztítási eljárás után ülnél be egy korábban összehányt ülésre. Egy huszasba biztos belekerül.

2015. okt. 17. 14:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Számlát kérj róla... bár szerintem le fognak húzni így is, taxisok azért jól simerik az ilyen helyeket, lehet ismerőseik is vannak ott... szóval tuti nem a elgolcsóbb utat választják, ha nem ők állják.
2015. okt. 17. 20:00
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

4-es

És miért kéne fillérre pont annyit fizessen, amennyit a kárpittisztító kér? Abba beelgondoltál, hogy a taxisnak mekkora fejfájás, hogy egy részeg belehány hétvégén az autóba, aztán az hétfőig ott büdösödik, és az egész napja rámegy, amíg kitisztítják. Arról nem beszélve, hogy már a kárpit sem lesz utána soha olyan mint előtte volt. Szóval pár ezrest még simán illene ráfizetni.

2015. okt. 18. 10:08
 6/9 Junior46 válasza:
Ha nagyon köcsög a taxis akkor kevés lesz az a 20ezer... Mentős ismerősök mondták hogy ha széthányod a mentőt 100 körül kell fizetni a vonat kb 40 körül mozog attól függ ha csak fülkét vagy a vagon más részét is összehánytad e... Nem én nem tapasztalatból írom!!! Amúgy a fertőtlenítés miatt ilyen drága
2015. okt. 21. 05:41
 7/9 anonim válasza:
30%
Soha hánytam még szét taxit,-szóval nem tudom,h működik- csak logikusan végig gondolva: mikor a taxis felvesz egy részeget, tisztában van a kockázattal és vállalja azt. Ha az utas egy sáros utcába viteti magát, akkor kifizetteti vele az autó mosást? Nem. Persze nyilván ha valaki széthány egy taxit,megszolal a felelősség tudat. Adj a taxisnak egy 5000-est annyiból kijön egy külső -belső takarítás simán. A 20e-et irreálisnak tartom. Ott már bele van kalkulalva egy 5000-es mosás és a fuvarkiesés is, csakhogy azt nem etikus elkérni. Azt vállalja be a taxis, ha részeget vett fel ez az Ő rizikója.
2015. okt. 21. 06:13
 8/9 gumicsizmás bagoly válasza:
Ki kell fizetni a számlás tisztítás árát, ami kb 20e körül mozog és szerintem egy ötöst simán adhatsz pluszban.
2015. okt. 21. 13:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen, csakhogy a taxis nem szondáztathat meg, hogy lássa, részeg vagy e. Lehet mikor a sötétben valaki beül hozzád, észre sem veszed hogy részeg. Egyébként is éjjel a taxisok feladata a részegek szállítása, hiszen mással nem tudnak hazajutni. Meg aztán, akármilyen részeg legyél, érzed ha baj van, félszóval mondod hogy hánynod kell, és a taxis már satuzik, hogy nyisd az ajtót és hányj ki, ne a taxiba.

Szóval nem normális az, ha telibe hánysz egy taxit, és nem a taxis felelőségge, hogy részeg embert vett fel, nincs is ilyen szabályzat.

2015. okt. 21. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!