Normális az, ha én segédmotoros kerékpárból elkeztem tanfolyamot, és csak a kresz része eltart egy hónapig?
Hát a kreszt csináld online. Úgy te döntöd el mennyi idő.
A vizsgaidőpontra viszont sokat kell várni, én nyáron csináltam B kategóriát, miután befejeztem az elméleti anyagot rögtön kért az oktató időpontot. Több, mint egy hónappal későbbre kaptam... szóval így értve reális.
A gyakorlati rész függ az oktató ráérésétől, a te ráérésedtől, anyagi helyzetedtől. De a vizsgára ott is várni kell esetleg.
Teljesen normális, az iskoláknak ugyanis (elméletileg) kötelességük leadni a teljes tananyagot.
Ez minimum 28 óra elméleti oktatást jelent, attól függően, hogy hetente mennyi az óraszám, akár 2-3 hónap is lehet az elméleti rész.
Addig nem érdemes vizsgára jelentkezni, amíg nem 100% annak a sikere (jól mérhető a felkészültség)
Motoros kategóriákat érdemes úgy időzíteni, hogy a vezetési gyakorlatoknak is vége legyen október végére, télen nincs motoros oktatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!