Ha nincs meg a személyi igazolványom, akkor is levizsgázhatok segédmotoros kerékpárból? :S
Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 12:07
2/12 A kérdező kommentje:
és nincs valami teendő,hogy mégis levizsgázhassak?ideiglenes személyi vagy ilyesmi?vagy max a lakcímkártyámat tudom odaadni:(
2009. nov. 26. 12:12
3/12 A kérdező kommentje:
valaki segítsen lécci télleg pánikba vagyok esve...ingyen letehetném a jogsit és nincs személyim mert elhagytam:'(
2009. nov. 26. 12:37
4/12 anonim válasza:
ha elhagytad jelentsd a rendőrségen és intézd a másikat az okmányirodában, amugy meg vizsgázhatsz, kell egy fényképes igazolvány, pl. diák, vagy útlevél + lakcímkártya és mehetsz vizsgázni ne félj
5/12 A kérdező kommentje:
Huhh..köszi szépen a választ!sajna vagy kizsebeltek,vagy nemtudom,soha nem hagytammég el semmit:S
a lakcímkártyám már megvan,csak hát az nem fényképes igazolvány
2009. nov. 26. 13:02
6/12 anonim válasza:
NEM lehet személyi nélkül vizsgázni! Azt oda kell adni a vizsgabiztosnak amikor vizsgázol! Ha nincs, nincs vizsga.
Menj be az okmányirodába és csináltasd meg. Nem te vagy az egyetlen aki elhagyta.
7/12 anonim válasza:
a vizsgán a személyi helyettesítheti a kártya formátumú vezetői engedély (ami neked még nincs szerintem) vagy az útlevél
8/12 A kérdező kommentje:
csak lakcímkártyám van,szal jobb ha csináltatok személyit...a vizsgám májusban lesz...addig kérni fogják a személyit?
2009. nov. 26. 15:58
9/12 anonim válasza:
diákigazolványt nem fogadnak el! a vizsgákon (tökmindegy hogy elmélet vagy gyakorlat) egyből az igazolvány ellenőrzéssel indítanak. úgyhogy spuri mihamarabb az okmányirodába!
10/12 A kérdező kommentje:
Rendben,már intézem...
köszi a válaszokat,esetleg ha van még valami infó,jöhet
:)
2009. nov. 27. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!