Mit kéne csinálni hogy ne izguljak annyira?
Figyelt kérdés
holnap vizsgázom városiból (kocsi) és már most izgulok hogy mi lesz holnap mit csináljak hogy nyugotabb legyek ? válaszokat előre is kösz !!2010. márc. 15. 12:11
1/2 anonim válasza:
Nem kell izgulni. A vizsgabiztos a hátsó ülésen fog ülni és nem fog hozzádszólni amíg vezetsz. Elötte utána persze beszél veled :D
Amikor én vizsgáztam az oktatóval beszélgetett. Nem zavart hogy beszélnek sőt jobb is volt mert oldottabb volt a hangulat.
2/2 A kérdező kommentje:
azt tudom hogy milyen igy nagyábol gondolom olyan mint a rutin vizsga de én izgulni fogok érzem ! :S talán vegyek be szanakszot ? :O vagy nem tudom 1 doboz cigit tuti hogy el fogok szivni elötte... :/
2010. márc. 15. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!