Lamborghini Champion 150 traktorról vélemény? Az vagy John Deere 6910?
Kezdő vagoyk a témában, gazdálkodni fogok 140hektáron és azt ajánlották hogy a John Deere 6910 traktor az kimegy a világból olyat vegyek, de most néztem egy Lambot az is megtetszett meg azt olvastam azoknak nagyon jó a fogyasztása, csak mivel kevés van belőle félek hogy nem e lesz gond az alkatrész ellátással, meg van valakinek valami tapasztalata róla? Esetleg 6920as JD? vagy még a Massey Fergusonba gondolkoztam, plusz elvileg kéne egy kisebb taki is MTZ-t szerintem hanyagolnám, inkább valami idősebb nyugatiban gondolkozom. Mennyire fontos a lóerő? értem ezalatt azt h 200le-s már felesleges nekem ekkora területre vagy mivel jobb vagy rosszab az? többet eszik jóval? nem tartósabb egy erősebb gép ami nincs úgy megterhelve? A Lamboba 3-4 ezer órásakat néztem JD be 6-8ezer óra környékén vannak. Spanyolba van egy 1500órával csak az elég gyanus nekem, meg azért onnan bonyolult lenne a behozatal.
A konstruktív válaszokat előre is köszönöm!
Inkább a JD. De még az MF is elterjedtebb.
Az mtz-t tényleg hanyagold mert egy kalap f.s! :D
Hol nyertél 140 hektár földet?
Amúgy az lenne a lényeg, hogy hány hektáros tábláid vannak. Az mondaná meg melyiket éri meg pl.: 50 db 3 hektáros, vagy 2 db 70 hektáros.
"A földön dolgozhatok attól vele nem büntetnek meg?"
Ott lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!