Ryan Newman kérdése:
Mennyit keres, milyen jegyek kellenének hozzá, melyik suli?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg 13éves 7. osztályos tanuló vagyok! Lassan itt a pályaválasztás és nem igazán tudom hogy mi és hogy legyen. Nagyon szeretnék mozdonyvezető lenni és ez lenne a kérdésem, hogy melyik suliba, milyen jegyek kellenének hozzá? És még az is érdekelne hogy kb mennyit kereshet?#iskola #Mozdonyvezető szakma
2015. szept. 6. 16:08
2/4 anonim válasza:
Lehetőleg valami közlekedéssel kapcsolatos szakközép, az sok előnyt adhat, főleg, ha vasúti.
Amire feküdj rá, fizika, elektrotechnika.
Hivatalosan csak érettségi a követelmény és a betöltött 20 év, de sok esetben előnyt jelenthet, ha van szakirányú végzettséged.
Bekerülni nagyon-nagyon nehéz. Kb. 3 évente hirdetik meg a képzést, és 7-800 fő jelentkezik a 30 helyre. De ha elhivatott vagy, be fogsz kerülni. De csak ha igazán komolyan gondolod. Ez még eldől, van pár év gondolkodási időd. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos tanácsot!
2015. szept. 11. 14:02
4/4 AGM válasza:
Nem tudom még aktuális-e, de a Bánki Donát Szakközépsuliban volt vasútgépészeti képzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!