Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A Raoul Wallenberg iskola...

A Raoul Wallenberg iskola parkolójába megállhatok, ha az iskolában kell ügyet intéznem?

Figyelt kérdés

Az unokatestvéremet kell bevinnem holnap, de fogalmam sincs ,hogy hol álljak meg.

(Ludovika tér és környéke)

Jártam már ott, és emlékszem,hogy behajtani tilos, kivéve az iskola dolgozóinak.

A parkoló többnyire üres volt, volt hely bőven, de tartok tőle,hogy a dolgozóknak van valami kártyájuk, igazolásuk, és majd jön a közteres, engem meg jól megvág.

Muszáj bemennem a sráccal, mert elég határozatlan a szülei kérték, direkt ezért megyek vele.

(harmadik személyt nem tudok vinni aki a kocsiban várhatna)

2015. aug. 25. 15:06
 1/4 anonim ***** válasza:
a parkolási zóna szerint 175 ft/óráért lehet ott megállni. legutóbb mikor ott voltam láttam, hogy van ott sorompó. lehet, hogy fizetős lett tényleg, mert régen nem volt az. vagy esetleg a suli és a múzeum között még talán ingyenes.
2015. aug. 25. 15:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Az nem olyan sok

(a százhetvenöt Ft per óra)

2019. febr. 21. 00:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Melyik múzeum ?
2019. júl. 2. 20:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Az másik suli

épülete

2019. júl. 2. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!