Hallottatok a tápióbicskei halálos gázolásról?
Az erről készült videófelvételre lenne szükségem, aki esetleg megtalálná, lenne szíves belinkelni nekem?
Azért lenne fontos, mert az áldozat az unokabáttyám volt.
Ha azt is tudnánk, hogy mikor történt és esetleg valami híroldal lehozta vagy feltöltötték a videót egy videómegosztóra könnyebben megtalálnánk.
Részvétem!
Szerintem nem sok felvétel készülhetett, hiszen a rendőrség keresi a cserbenhagyót! Ha lenne felvétel, akkor bizonyára előrébb járnának.
"A rendőrség honlapján megjelent tájékoztatás alapján hajnali 3.30 és 3.45 óra között Tápióbicskén a Nagykátai úton egy ismeretlen típusú és rendszámú, feltehetően sötét színű személygépkocsi sofőrje elgázolt egy 19 éves férfit, majd a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Az elgázolt fiatal életét vesztette.
A nagykátai rendőrkapitányság szemtanúk jelentkezését várja a 06-1-236-2883-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén."
Az utolsó válaszoló írta le a lényeget, igen erről a cikkről lenne szó csak én egy videófelvételt keresnék erről, ha valaki esetleg megtalálná, belinkelné azt?
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!