Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Falun Ifázni lehet még manapsá...

Falun Ifázni lehet még manapság? :D

Figyelt kérdés

Gondoltam rá sokszor, hogy ilyen nyarakon szivesen lemennék gabonázni jó kis öreg ifákkal (vagy tátra stb...), olyan hangulatos az egész, de nem tudom hogy mennyire lehet manapság ilyet megcsinálni? Úgy értem gondolom a cégek már nem nagyon tartanak ifákat, amik vannak azok is maszekok lehetnek, és nem tudom hogy csak úgy felvesznek-e egy jött-mentet.

Valakinek van valami tapasztalata erről? :D

2015. aug. 15. 22:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy két helyen, nagyobb tszben még akad Ifa is a modern gépek mellett. Általában ilyen helyeken állandó dolgozók vannak és hajtanak mindent, de próbálkozni lehet, hátha van valahol üresedés.
2015. aug. 15. 22:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Felvesznek, mint utast? Simán lehet annyira jó fej a kis öreg, hogy felvegyen. Én szoktam látni még ifát, bár elég ritka. Esetleg ha veszel neki két üveg kőbányait és megállítod, hogy szeretnél kísérőként utazni egy kicsit még segítesz is neki le-fel pakolni az árút akkor biztos elvisz. :D
2015. aug. 15. 22:55
 3/4 A kérdező kommentje:
nem, én vezetni akarok :D A régi gépek nekem sokkal vonzóbbak, a kosz, a divatjamúltság. Dolgoztam építkezésen 148-as tátrával, egy élmény volt :D Ezért mennék el kipróbálni milyen lehet valami régi géppel falun gabonázni, távol a várostól és "modern világtól", még ha csak egy kis időre is :D
2015. aug. 15. 23:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehetetlen, de kitartó kutatómunka szükséges hozzá. IFA még akad azért egész gyakran, a gond inkább az, hogy miképp veszed rá a tulajt arra, hogy téged ismeretlenként alkalmazzon. Ráadásul a helyiek sem biztos, hogy lekesednének, ha elveszed előlük a melót.

Ezért lehet, hogy érdemes egy veteránautós klubon keresztül keresni a lehetőségeket.

2015. aug. 16. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!