Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szakoe.hu ezek lesznek a...

Szakoe.hu ezek lesznek a vizsga kérdések is?

Figyelt kérdés

Holnap megyek KRESZ vizsgára és csak a szakoe-én gyakoroltam,mert sokan mondták hogy teljesen fölösleges a könyvből,mert a vizsgán lévő kérdések szinte ugyan azok mimt amik a szakoe-én vannak fent.

Nektek mi a tapasztalatotok?

2015. aug. 9. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Mért kell ezt minden nap megkérdezni?

Teljesen felesleges a gyakorlóprogramot használni, ha nem érted a szabályokat. Amikor autóban ülsz majd, nem A, B, C gombokat fogsz nyomogatni.

A B-katnak 11 ezer kérdése van.

Az meg nagy marhaság, ha valaki azt feltételezi, hogy írnak egy kérdéssort szívatásból, meg egy másikat a vizsgára.

2015. aug. 9. 22:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Én értem,hogy-hogy mennek a dolgok vezetés közben,de vannak benne olyanok hogy: Milyen hangot ad a gyalogos jelző lámpa villogó zöld fényjelzésnél honnan a rákból tudjam falun lakom. És még ezeknek a kérdéseknek társai köze nincs a vezetéshez..
2015. aug. 9. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Ugyanazok a kérdések mint a szakoén. Én minden nap 1-2x megcsináltam a tesztet a szakoén, és elsőre meglett a vizsgám 71 ponttal.
2015. aug. 9. 22:53
 4/4 anonim válasza:

Én sem nyitottam ki a könyvet (persze megtanultam a szabályokat, táblákat) de csak szakoe-n teszteltem, és elsőre sikerült.

Sok sikert a továbbiakban

2015. aug. 18. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!