Valahol fenn vannak még az új KRESZ vizsga kérdések?
Figyelt kérdés
Holnap reggel megyek vizsgázni, azt gondoltam , hogy ma délután is gyakorlok még egy kicsit ,mert reggel csak egy tesztet tudtam kitölteni. Most meg megint nem tölti be a szakoe.hu oldalt ahol fenn vannak a kérdések. Többször csinált már igy ez az oldal, hogy nem lehet megnyittani. Szóval a kérdésem az lenne , hogy nincsenek fenn a neten még valahol ezek a kérdések??2015. júl. 1. 15:43
1/2 kérdező978 válasza:
Én itt találtam infót (a megnézéshez regisztrálni kell):
2/2 anonim válasza:
A kérdező amúgy egyértelműen leírta, hogy azt az oldalt nem tölti be.
Én is hamarosan vizsgázom, nekem is sokszor előfordult hogy nem töltötte be, én nem találtam meg máshol az újabb kérdéseket..
Egyébként hogy sikerült a vizsga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!