Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Akik valamilyen erősebb autó...

Akik valamilyen erősebb autó tulajdonosai, hogy viselnétek, ha 1 hónapig egy öreg 50 lóerős szívódízellel kellene járnotok?

Figyelt kérdés

Mondjuk fogadásból, vagy elromlott a benzines 130 lovas autótok, és ez lenne helyette, egy 30 éves szívódízel, ami 40 másodperc alatt van 100-on. De lehet, van 1 perc is.

1 hónapig kb, minden nap.

Füstöl mint a gőzmozdony, hangos, zörög, mindenki le akar túrni az útról, 2 előnye van, a fogyasztása, meg hogy szinte ingyen van alkatrész hozzá.

2015. aug. 3. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Attol fuggetlenul hogy eros kocsija van az embernek, nem igy szuletett, egy eros kocsival a segge alatt.

En barmikor atulnek egy Trabantba is, bar azzal eleg nehez lenne a terepen.

(G Cherokee 215 le)

2015. aug. 3. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Milyen autóról van szó? :D
2015. aug. 3. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés, engem nem zavarna.

Kamionsofőr vagyok, 460LE a gép teljesítménye. Üresen nagyon megy, megrakva lomha.

Otthon egy Buzuki van, és egy Honda Varadero.

Ezenkívül biciklizni is szoktam. Vagyis nem furcsa a különböző erőviszony.

2015. aug. 3. 16:31
 4/5 vfrtom ***** válasza:
Én egy renault rapid dízel puttonyossal hordtam csomagot, meg egy nissan vanette cargoval, mindkettőt szerettem. A renaultot néha olyan sárból kihoztam, hogy csak figyeltem. A nissan hátsós, így könnyen elakadt, főleg kocsibejáró + nedves fű.
2015. aug. 3. 16:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdezem, mert tiszta idegroncs vagyok már egy ilyenben, mindenki leelőz, aztán cammog előttem, mert ha egyszer elérem vele a 100-at, akkor tartja huzamosan.

Előznek, mert füstöl, meg régi, gondolják szétesik, előzni képtelenség vele.

Van még egy előnye, gyorshajtással biztos nem kapnak el vele, viszont rengeteg piroson átmegyek, mert örülök, ha egyszer már elértem vele az utazósebességet.

Opel Ascona 1.6D, 1981-es. :)

2015. aug. 3. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!