Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mik azok a dolgok, amik...

Mik azok a dolgok, amik mindig benn vannak az autódba?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, amik bármikor jól jöhetnek, vagy úgy gondolod róla, lehet kellhet.

2015. júl. 25. 09:19
1 2 3
 11/24 veterán vas ***** válasza:
54%

Nekem a legfontosabb, egy kis recés fémdarab, aminek az egyik vége olyan nagyobbacska fekete műanyag. Van rajta két kis nyomógomb. Azzal nyitom-zárom az ajtókat, és azzal is indítok.Úgy gondolom erre mindig szükségem van.

Asszem slusszkulcs a neve. :)

2015. júl. 25. 12:22
 12/24 anonim ***** válasza:
Alapdolgokon felül van benne: 1 liter bontatlan motorolaj, 1 liter hűtőfolyadék, poroltó, +tartalék izzókészlet, vontatókötél, 3voltos gombelem a távirányítóba, 2 pár munkáskesztyű, 1 hidraulikus emelő, rongy, keréknyomásmérő. + a Kesztyűtartóban(kulccsal zárható) egy gázpisztoly (engedéllyel)
2015. júl. 25. 13:08
 13/24 Tubarózsa ***** válasza:

11: én sirok. Ez jo volt :D

Am a kötelezön kivül(eü doboz 2 is van) szerszámok, ablakmosó, benzin kannába, motorolaj, stb. cd-k, papirzsepi, penz(kb 2ezer elrejtve vésztartaléknak), porralolto (ez inkabb onvedelem miatt), ablak törőkalapács(szintén önvédelem), pokroc. Télen: jégkaparo, seprű lapát, jégoldo, folyékony hólánc(sose használtam még, de kellett). Vmi nem használt meleg ruha. Öngyujto is akad(dohányzom) gondoltam egy cigit is beteszek. Ezeken kivül WD40 van és 3 kukásmellény (a negyedik a táskámba van, de az mindig jönn)

Víz/tea mindig indulás elött teszek be.

2015. júl. 25. 15:54
 14/24 Tomcatters ***** válasza:
100%
O.o Mik derülnek itt ki,lassan már kezdek rájönni ,hogy egy sima atlag autó jobban fel van szerelve mint egy rohammentő !!!
2015. júl. 25. 15:59
 15/24 Tomcatters ***** válasza:
Mar csak azt várom h mikor irja valaki,hohy .. defibrillátor,oxigenpalack,kéjgáz felfújhatós motorcsónak ,nagymama erölevese es egy uveg palinka a biztosúrnak,aztán "viszlát jóbarát mi sose nem láttuk egymást "
2015. júl. 25. 16:03
 16/24 anonim ***** válasza:
Egyébként anyám kocsijába van egy cserép művirág is! :)
2015. júl. 25. 16:10
 17/24 Tomcatters ***** válasza:

#16 -os Csak nem VW NEW Beetles ? :)

Mert akkor a viragcserép gyári extra :)

2015. júl. 25. 16:13
 18/24 anonim ***** válasza:
DEEE XDDDD
2015. júl. 25. 16:14
 19/24 anonim ***** válasza:

Lesz itt még jugoszláv aknavető is. :)

Egyébként sok hasznos tárgyat felsoroltatok amiket én is berakok mindjárt a kocsiba.

2015. júl. 25. 17:27
 20/24 szántóvető ***** válasza:
19-es de akkor hova fogsz ülni?
2015. júl. 25. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!