Mik azok a dolgok, amik mindig benn vannak az autódba?
Nekem a legfontosabb, egy kis recés fémdarab, aminek az egyik vége olyan nagyobbacska fekete műanyag. Van rajta két kis nyomógomb. Azzal nyitom-zárom az ajtókat, és azzal is indítok.Úgy gondolom erre mindig szükségem van.
Asszem slusszkulcs a neve. :)
11: én sirok. Ez jo volt :D
Am a kötelezön kivül(eü doboz 2 is van) szerszámok, ablakmosó, benzin kannába, motorolaj, stb. cd-k, papirzsepi, penz(kb 2ezer elrejtve vésztartaléknak), porralolto (ez inkabb onvedelem miatt), ablak törőkalapács(szintén önvédelem), pokroc. Télen: jégkaparo, seprű lapát, jégoldo, folyékony hólánc(sose használtam még, de kellett). Vmi nem használt meleg ruha. Öngyujto is akad(dohányzom) gondoltam egy cigit is beteszek. Ezeken kivül WD40 van és 3 kukásmellény (a negyedik a táskámba van, de az mindig jönn)
Víz/tea mindig indulás elött teszek be.
#16 -os Csak nem VW NEW Beetles ? :)
Mert akkor a viragcserép gyári extra :)
Lesz itt még jugoszláv aknavető is. :)
Egyébként sok hasznos tárgyat felsoroltatok amiket én is berakok mindjárt a kocsiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!