A Mol az jó benzinkút mármint, hogy jók az üzemanyagok nincs benne adalék anyag vagy ilyesmi ti melyik benzinkutat ajáljátok?
Én speciel OMW kútnál tankolok, és olyan benzint, amibe adalék is van (MaxxMotion).
Az adalékos üzemanyagok alapvetően drágábbak, amire te gondolhatsz, az a szennyeződés, amit elvileg határérték alatt kell tartani, de kis forgalmú noname kutaknál lehet problémás, pedig ott is MOL-üzemanyagot árulnak.
Mehetsz Agip kúthoz, ott is MOL benzint kapsz :-)
Mol és Mol kút között is lehet különbség amúgy.
Bár igazából ha nem olyan nagy teljesítményű alapból is a kocsi, akkor sok minden különbséget nem vesz észre a legtöbb ember, maximum inkább a tudat csak hogy most ilyen / olyan van benne jobban megy hűha, miközben nem.
Rendszerint olcsó kútnál tankolok. de megesik, hogy különböző okok miatt ilyen-olyan extra adalékos gázolajat, illetve -a nejem kocsijába- benzint tankolok. Azon kívül, hogy jóval drágább, még nem vettem észre különbséget. Lehet, hogy a motornak jót tesz, de legutóbb hosszú úton tempomattal a feldélzeti komputer 2 decivel többet mutatott. Ennyit a drága adalékos üzemanyagról.
Kérdésedre válaszolva: legközelebb Mol kút van hozzám, még nem volt velük semmi bajom.
Erősen autó és kút függő ez a jobb/nem jobb dolog. A normális kutak között jobb esetben decikben mérhető különbség van csak. Egy két normális kút vs tróger gázolajat áruló kutak között már lehet liter feletti is, tapasztaltam már ilyet.
A MOL üzemanyagai általánosságban véve jók ( bár tényleg van szórás a kutak között, csak azt nem tudom miért..).
Minden üzemanyagban van adalék, mind1 hogy prémium üzemanyag vagy hagyományos.
Mol és Mol kút közt lehet különbség.
A prémium üzemanyagokról meg annyit hogy egy traktoros mondta hogy ő a jobb minőségűvel nagyobb területet művel meg mint a hagyományos üzemanyaggal. Egy autónál is lehet érezhető a különbség, főleg autópályán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!