Vasárnap hajnalba meló után renault Megane tipusú kocsival kiütöttem egy villanyoszlopot! A kocsi nem a sajátom volt! Számíthatok valamilyen büntetésre?
Figyelt kérdés
Az autó Anyám élettársáé nem mentem vele gyorsan csak levolt fagyva az út 40km/h állapított meg a rendőr!
az autón csak kötelező biztosítás van. (posta biztosító!)
fizeti az oszlopot szerintetek?
2010. márc. 3. 04:40
1/4 anonim válasza:
Szerintem fizeti, hiszen azért van a kötelező végül is, nem?
Mondjuk legegyszerűbb, ha a biztosítónál érdeklődsz, csak pontosabb, mint az itteni ilyen-olyan válaszok.
Egyébként ez a "nem mentem vele gyorsan csak levolt fagyva az út 40km/h" azt jelenti, hogy az adott körülmények között mégiscsak gyorsan mentél. Jó, hát 40km/h nem egy száguldás normális útviszonyok között, de adott esetben akár az is lehet relatív gyorshajtás, ha annyira csúszik az út...
2/4 anonim válasza:
A kötelező szerintem is fizeti az oszlopot, bár nem tuti. A te károdat nyilván nem. Erre max. a Casco fizetne.
3/4 omadjoe válasza:
ez drága lesz nektek! az én párom 2 hete müvelte ugyanezt, de szerencsére elöször engem hivott, és mondtam neki, hogy tünjön el onnan autostul, rendört ne hivjon. majd az autot, és darabjait eltüntettem. nekem csak az auto javitást kell fizetnem ami most 250e ftnál jár. és még nincs kész. nem kellett volna rendört hivnod. sztem. de tudom bunko vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!