Mi a véleményetek arról, ha gyalogos foglalja a parkolóhelyet (közterületen, fizetős), és nem enged oda, mert mindjárt jön a haver/kolléga/barátnő?
Figyelt kérdés
Bizonyos mértékig tudom tolerálni, ha pl szólnak, és udvariasan megkér, hogy szállítanak valamit, tárgyalásra mennek. De ha integet, mutogat, hogy hajtsak csak tovább, vagy annyit odaszól, hogy én oda csak ne várjak, az nekem már sok tud lenni. A forgalmat feltartani én se akarom. Ki bírja tovább idegekkelig meg nem alacsonyodnék le. Mégis ezek az emberek ilyenkor azt hiszik, nekik van/lett igazuk.2015. jún. 26. 11:43
11/11 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem így van. Parkolási jogosultságot szerzel. Gyalogosként meg nehezen parkolsz. Autósként sincs jogod bármihez azon a területen, csak mert jegyet vettél. Pl. kitehetik, hogy x-től y-ig megállni tilos, és akkor mehetsz máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!