Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Egy forgalomból kivont autót...

Egy forgalomból kivont autót hogy lehet újra forgalomba helyezni?

Figyelt kérdés
kinéztem jó kis autót ki van vonva a forgalomból,csak hozzáértők írjanak!!!!!!!(hallottam már átverésekről külföldi papíros autóval de ez hogy is van?)
2010. márc. 2. 02:36
 1/8 anonim ***** válasza:
56%

Ha véglegesen, akkor sehogy. (Sok ilyen van, ezek az autók rohadnak éveken át a parkolóban, mert az elszállítása pénzbe kerül, de így tényleg nem kell utána már semmit sem fizetni.)

Ha ideiglenesen van kivonatva, akkor a kocsi jelenlegi papírjaival (forgalmi, köt.biztosítás (ha fél évnél tovább volt kivonva, teljesen új kgfb-t kell kötni)) bemész az okmányirodába és ott 2300 Ft-ért (ha jól tudom) visszahelyezik.

2010. márc. 2. 04:55
 2/8 A kérdező kommentje:
És ha egy véglegesen kivont autót felújítok és levizsgáztatom akkor lehet?
2010. márc. 2. 15:01
 3/8 anonim ***** válasza:
bár a véglegesen kivont azt jelenti hogy nem lehetne vissza hozni a forgalomba de biztos meglehet oldani csak helyre kell pofozni le kell vizsgáztatni és már vissza is állhat de szerintem előbb az okmány irodába kell bemenni a papírokkal hogy újra vissza hozzák meg gondolom a vizsga állomásig adnak útvonal engedélyt de ott mindent elmondanak!
2010. márc. 2. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:

az eljárás menet, részletesen leírva:

[link]

2010. márc. 2. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Fogalomból kivont gépjármű ismételt forgalomba helyezése tulajdonosváltás nélkül

Fogalomból kivont gépjármű ismételt forgalomba helyezése tulajdonosváltással

[link]

2010. márc. 2. 20:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Ú nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. márc. 2. 20:47
 7/8 A kérdező kommentje:

És a külföldi papíros autóval hogy is "működik" az átverés mert a neten sok külföldi papíros autó van nagyon olcsón mi a buktató ezekben az esetekben

a válaszokat köszönöm.

2010. márc. 2. 20:51
 8/8 omadjoe ***** válasza:

ezek a külföldi papiros autok 90%-a bontobol származik papiroknélkül, csak számla van rola, h. nem lopott a verda. nekem is van 1 ilyen, de én direkt ilyent kerestem és vettem. donor autonak az én automhoz.

én helyeztem forgalomba olyan trabantot (igaz 1996ban), hogy végleg ki volt vonva a forgalombol. tulajdonos csere, motorcsere, új rendszám, újszin, kpm-es müszaki vizsga, zöldkari igénylésével. és forgalomba helyezték. 3 évig használtam majd eladtam.

2010. márc. 4. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!