Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek normalis hogy...

Szerintetek normalis hogy félek vezetes kozben?

Figyelt kérdés

Most csinálom a jogait es egesz egyszeruen felek a forgalomban menni. Sajnos en mar ugy tanulok vezetni h rögtön a forgalomba vitte.…

De normális ez akkor is? Ez a félelem….

2015. jún. 24. 15:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, normális. Majd megszokod, belejössz, és menni fog.

Na és majd utána lehet vizsgázni ;)

Én 9 órát tanpályán voltam, mégis féltem, amikor először forgalomba mentünk. úgy a 20. óra táján kezdtem élvezni :)

2015. jún. 24. 15:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Én még akkor is féltem amikor már egy éves volt a jogosítványom. Ez a dolog emberfüggő, van aki hamarabb belejön a dologba, van aki csak később. Egy idő után el fog múlni, bízzál magadban és semmi baj nem lesz,és figyelj oda az oktatódra, azért van ott melletted hogy vigyázzon rád,felhívja a figyelmedet az esetleges hibáidra. Senki nem az anyja hasában tanult meg vezetni...
2015. jún. 24. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!