Robogóval fizetett parkolóban ez megoldható?
Figyelt kérdés
Szóval a Lidlnél fizetett parkoló rendszer van ami egy órára ingyenes. Robogóval mentem oda amikor is nyomattam ki jegyet a gépből ami adja a parkoló papírt. Voltam bent 10 percet de kijövet kijöttem a robogóval a sorompó mellett simán ugyanis van hely rá .De otthon az eszembe jutott,hogy a kártyát visszakellene tenni míg beleférek az egy órába.40 percnél visszamentem mondom beteszem a kártyát de nemvette be a gép. Remélem nemfognak számlázni azért mert kifelé a kártyát nemhasználtam.2015. jún. 19. 19:22
1/5 anonim válasza:
Robogón ha nincs rendszám, akkor kb követhetetlen vagy. Persze próbálj bemenni az ikeába ami rendszám alapú...
2/5 A kérdező kommentje:
Van rendszám persze.
De én ott csak 10 percet parkoltam.
Ha a kártyát hasznalnám ott holnap akkor írná ki az összeget.
De nemfogom.
2015. jún. 19. 20:06
3/5 anonim válasza:
Ha gyalog mész persze, hogy nem veszi be a kártyát, mert nincs semmi a hurokdetektoron!
:)
Persze robogóval nem is kell a fizetős parkolót igénybe venned, mert azzal nemcsak lehet, de bizonyos esetekben kötelező is a járdán várakozni!
4/5 A kérdező kommentje:
Jaa a detectoros dolgot nemtudtam :-)
Köszönöm!
2015. jún. 19. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!