Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Félbehagyott jogsi, mi ilyenko...

Félbehagyott jogsi, mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés

Két éve nyáron elkezdtem jogsit csinálni, letettem a KRESZ és az egészségügyi vizsgát is. Viszont az oktatóval nagyon nem jöttem ki, így mikor másodszorra sem sikerült a forgalmi, elegem lett és otthagytam az egészet.

Tudom, hogy a KRESZ vizsga két évig érvényes és még egy fél évig meghosszabbítható, viszont nekem semmilyen papírom nincs róla (gondolom az autósiskolánál lehet). Az érdekelne, hogy mit kell tennem, hogy folytatni tudjam vagy kihez fordulhatok ezzel?

l/20

2015. jún. 15. 11:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem jól tudod. Elméleti vizsgát kezdettől számolva 9 hónap alatt le kell tenni - ez rendben is volt. Az elméleti vizsga dátumaától 2 év a határidő a sikeres forgalmi vizsgára. A gond akkor van,ha kifutón ezekből a határidőkbol, az egész tanfolyamot elölről kell kezdeni. Az elsősegély vizsgáznak nincs elévülési ideje.
2015. jún. 15. 12:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Jah, igen, az iskolától ki lehet kérni a papírjaidat válhatsz oktatót, vagy akár iskolát is,de ezt már régen még kellett volna lépni
2015. jún. 15. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!