Rutinból pótórát venni nagyon gáz?
Figyelt kérdés
még szükségem lenne 2pótórára, de a barátom szerint ez milyen gáz merthogy ő még ilyenről nem is hallott hogy nem lehet megtanulni 8 óra alatt... tényleg gáz?2010. febr. 28. 11:29
1/3 anonim válasza:
Nem gáz, ne hallgass a barátodra! A lényeg az, hogy biztonságosan megtanuld kezelni az autót, nem pedig az, hogy felkészületlenül menj neki a vizsgának (főleg most, hogy megemelték a díjakat). Én rászánnám azt az 5000 forintot arra, hogy tényleg biztosan és elsőre sikerüljön a rutin.
2/3 anonim válasza:
nem gáz, sztem az nagyobb gáz ha a kressz nem akar sikerülni, mert azt csak megkell tanulni...
3/3 anonim válasza:
Abszolut nem gáz!
Anno az oktatóm az mondta, hogy van akinek nem kell pótóra rutinból de van akinek 10-12is kell:)
Amugy én forgalomból már 16. pót óránál tartok:S Pedig nem érzem magam annyira balf...nak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!