Szerintetek 700km ftiss jogsival gaz?
Nemetorszagban lakom, ket hetes a jogsim. Utolso hosszuhetvegenk lesz es csutortok hajnalban haza utaznank Magyarorszagra. Nem tervezek 110nel gyorsabban menni.. annyival mentem itt is munkaba csak nem ilyen sokat. Tobbszor megallnek legalabb 3x 4x.. szeptemberig nem lesz szabadsagunk es nagyim szeretnem meglatogatni meg beteg anyukam..
Szeretnem a velemenyetek kerni, koszonom szepen!
Elindulsz ès érzed hogy mikor kell megállnod pihenni. Amint összeszedted magad, folytatod tovább az utat.
Németből nem vészes, végig autópályán kell menni.
A legfontosabb hogy rendszeresen figyeld a tükröket hogy ne szambázz ki egy gyorsabb elé.
Meg tudod csinálni..szállj ki néha egy kútnál, igyál egy jó Dallmayr kávét, aztán nyomás..
Rajtad kívül senki nem fogja tudni, hogy friss a jogsid..
A lényeg az, amit már írtak: megállni, pihenni.
Két hetes jogsival erre lehet nem 3-4 alkalommal lesz szükség, hanem sokkal többször.
Nem fizikailag fáradsz el, a figyelés szívja el az energiát, tarts inkább 40-50 kilométerenként pihenőt - később már nem kell ilyen gyakran megállni, de kéthetes jogsival nem biztos, hogy jó ötlet 150-200 kilométerenként megállást tervezni.
Lehet lesz belole 5 6 alkalom. Viszunk egy kutyust is. Meleg van nagyon kell neki is futkosni.. nekem meg pihenni. :)
Kavet nem tudok inni faj tole a gyomrom de a redbull mar keszenletben van :)
Engem a cigi, pia, szendvics, hűvös levegő tart életben.
Később 700km-es utat oda-vissza simán letekersz és el sem fáradsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!