Szerintetek apám hülye?
Figyelt kérdés
De most komolyan, van egy Opel Vectránk 1.6 benzines és ma egy T alakú úton be akartunk fordulni a T betű szára fele:p, és ahogy lassított apám visszatette 2sbe, de akkor mar sztem 1-2km/h-val mentünk és a kocsi nagyon rángatni kezdett, számít szerintetek az hogy 12 évig kamionozott egyfolytában (Volvo FH 16-ossal ment es 12 sebességes volt).2010. febr. 26. 17:24
1/7 anonim válasza:
kiváncsi lennék te mennyi idős vagy...
2/7 anonim válasza:
Basszus te elég hülye vagy.
Mi a rákért kell ilyet kérdezni?
Ő nem hibázhat, csak azért mert 12 évet kamionozott?
Biztos csúsztatni akarta a kuplungot, nem pedig visszarakni 1-es be.
Egy ekkora motornál amúgy is el lehet játszani, hogy 2.-ba indulunk, de még kisebbeknél is.
A válasz a kérdésedre: Igen! Apád nagyon hülye, mert nem vágott a falhoz egyből születésed után...
Ilyet kérdezni...
3/7 anonim válasza:
Ha új Vectrája van, akkor az típusbetegség!
5/7 anonim válasza:
Szerintem az a hülye, aki lehülyézi a saját apját..
6/7 anonim válasza:
Hé, az elv úgy van, ha az autó mozog, mehet a 2 es. Egyessel visszarántanád az autót.
7/7 anonim válasza:
cso az apad vagyok fiam, azert mert lehujeztel, nem fizetem a soforsulidat s ha majd megis osszehozod a konyvet, a vectrat nem vezetheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!