Mennyi órát vettél rutinon?
Figyelt kérdés
Engem az oktatóm 8 óra után akar vinni vizsgázni.Még nagyon nem megy jól és elég kevésnek tartom azt a 8 órát.2010. febr. 26. 16:47
1/6 anonim válasza:
Hát rutinból 9 óra a kötelező, tehát még 1 órád lenne is, de ha nem megy akkor meg vegyél még plusz órát.
2/6 anonim válasza:
Én 6 óra után mentem vizsgázni 7. óra volt a vizsga ,de előtte már pici gyakorlatom volt.
Kezdő vezetőknek akik életükben akkor ülnek elsőnek autóba nagyon kevésnek tartom.
Lehet ,hogy te nem érzed úgy mint az oktatód.Neki azért mégis csak több a rutinja:)
Rutin vizsga feladatai haláli egyszerüek:
Jobbra előre beállás
balra előre beállás
40re gyorsít majd megáll
emelkedőre fel megáll majd elindul
tolatás
hátrafelé beállás
Y megfordulás
Ha jól tudom cikk-cakk nincs:)
Hogyha ezek közül megy minden akkor a vizsga egyszerű lesz.
Talán azért akar 8 után vinni mert még 1 et levezettek és akkor 10. lesz a vizsga.
3/6 anonim válasza:
ugye 9 óra kötelező, de én ebből 6-ot vezettem. de rafinált volt, mert az utolsó 2 órám az olyan volt, hogy hozott még 1 tanulót, s így 2-őnknek volt közösen 1 óra.
4/6 anonim válasza:
Nekem eddig 6 rutinórám volt, ebből az utóbbi 3-on már vezettem, a többin leadta a műszakot... Teljesen kezdő vezető vagyok, de így kb. 18 óra után talán meglesz a rutinvizsga is, egyelőre nem látom, mikor...
5/6 anonim válasza:
A 8 óra oké, mert a 9. elvileg az elmélet...
6/6 anonim válasza:
hát én motor előtt 2-t kb.. de azt is csak azért mert a suli motorjával kellett vizsgázni és meg kellett szoknom :) autóra idén megyek, azzal több baj lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!