Tudom hogy almát körtével összehasonlítnai értelmetlen, de arra lennék kíváncsi hogy az F1 és a WRC uralkodó bajnokai közül melyik nyerne véleményetek szerint, ha ugyanolyan autóban egymásra engednénk őket ugyanazon a pályán.
Na ez a videó nekem eddig kimaradt köcce érte. Alo fan gyereknek meg annyit, hogy ha Alo lenne a címvédő őt írtam volna de nem ő az mert egy petrovot sem tud megelőzni :P.
2011. jún. 19. 20:12
6/15 Pityeeesz válasza:
Vettel a jobb egyértelmű. Loebnek az a mázlija hogy kb akkor ment el minden jobb rallis a wrc-ből amikor ő odakerült. Színvonaltalan mezőnyben nem nagy cucc ennyi bajnokságot nyerni.
2011. jún. 20. 15:17
7/15 anonim válasza:
"Loebnek az a mázlija hogy kb akkor ment el minden jobb rallis a wrc-ből amikor ő odakerült. Színvonaltalan mezőnyben nem nagy cucc ennyi bajnokságot nyerni."
Hát nem tudom, ezt azért gondolt át mégegyszer. Rallyban bőven nincsennek akkora különbségek mint a Formula1-ben a gyártók szintjén, szóval azért sacc/kb a mezőny felének aki valaha világbajnoki futamon gyári WRC-be ült (elég hosszú lista) lehetősége lett volna arra hogy megverje Loeb-öt, de ez nem sikerült a legkomolyabb pilótáknak sem: Grönholmnak, Sordonak, Hirvonennek, Latvalának, Marko Martinnak, McRaenek és Sainznak, Ogiernek sem, már csak az idei szezonban van rá lehetőségük. Talán csak Solberg 2003-as bajnoki címét vehetjük annak hogy legyőzte őt, de azért nézd végig mégegyszer a listát: nem fakezű gyerekekről van itt szó, de ha egyet is mutatsz közülük aki szerinted a "színvonaltalan mezőnyhöz" tartozna akkor mutass rá nyugodtan. Forma1-re nem térek ki, az olyan sport hogy év elején rögtön kiderül hogy a mezőny max. 20%-a esélyes a bajnoki címre, többi jó eséllyel végigvergődik valahogy a következő szezonig.
2011. jún. 20. 16:59
8/15 Pityeeesz válasza:
Mert a WRC-ben aztán mindenki esélyes a győzelemre mi? :D Ot taz első versenyt sem ker megvárni hogy tudjuk hogy Loeb lesz a bajnok. Ha véletlenül nem úgy alakulna a dolog akkor meg elintézik hogy ő nyerjen. A WRC egy kakihalmaz. Sokadvonalbeli nímandokkal. Az emberek 90%-a még életében nem halott még a WRC-ről sem Loebről aztán pláne. Bezzeg a világ bármely pontján azt mondod hogy Schumi vagy Vettel vagy akárki egyből vágják. Ez jól mutatja a különbséget.
2011. jún. 20. 22:24
9/15 anonim válasza:
Vettel egy túlértékelt, a csapat által nyomatott senki. Sokkal jobb versenyzők vannak a mezőnyben, akiknek nincs olyan jó kocsijuk, mint Rosberg, Kubica, Kobayashi vagy esetleg Buemi. Loeb sokkal jobb a maga műfajában, mert ő már évek óta a toppon van. Valószinüleg az F1-ben Loeb nem lenne olyan gyors, viszont ha Vettel menne a WRC-be, az első kanyarba elharapná a nyelvét, mert az azért keményebb verseny. És a Rally királya Colin McRae és nem Loeb.
2011. jún. 26. 12:31
10/15 A kérdező kommentje:
Azért írtam Vettelt mert most ő a vb ha más lenne mást írnék, de szerintem is egy top f1 pilóta lealázna egy rallist még ralliban is visszafelé meg máér nem igazán menne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!