Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Pirosan villogó, esetleg...

Pirosan villogó, esetleg sorompóval lezárt vasúti átjáróba átmehet a szirénázó mentőautó?

Figyelt kérdés
2015. máj. 16. 14:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Két jelzést nem hagyhat figyelmen kívül, a megkülönböztető jelzést használó jármű:Vasúti átjáró tilos jelzése, és a forgalomirányító rendőr tilos jelzése.

2015. máj. 16. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Valóságban átmennek, ha belátható a szakasz.
2015. máj. 16. 14:48
 3/6 vfrtom ***** válasza:
Valóságban nem mennek át.Főleg ha sorompó is van. Másnap már nem kellene bemennie dolgozni.
2015. máj. 16. 17:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Az ilyen kérdésektől nekem rossz érzéseim vannak: vajon miért tették föl ezt a kérdést...?
2015. máj. 16. 19:35
 5/6 anonim ***** válasza:

ha félsorombó van, tényleg átmennek. tegnap reggel pont ezt láttam kisteleknél. eleve úgy állt meg a mentő, hogy a másik sávban, ahol az ő oldalán nincs sorompó, és amint elhaladt a vonat, át is jöttek.

szabályosnak nyilván nem szabályos.

2015. máj. 17. 11:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Másnap nem kell dolgozni? Hát gondolom minden mentő mögé rendelnek egy kamerás rendőrt is aki feljelentgeti..és a rendőrök is olyanok hogy direkt a mentőst szivatják aki szegről végről a fax egyazon oldalán dolgozik..

szóval én is láttam már mentőt átszlalomozni a sorompón és nincs is ezzel gond, a vonat nem egy olyan dolog amit nem lehet észrevenni,hacsak nincs hajtűkanyar a sorompó elött, napi rendzserrel piroson áthajtani közúton sokkal veszélyesebb manőver.

2015. máj. 17. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!