Régi Camping biciklit szerintetek megéri újra üzembe állítani?
Körülbelül 10 éve nincs használva, azóta ott porosodik a fészerben.
Nyáron viszont jó lenne használni, amúgy is szeretem az ilyen jellegű dolgokat.
Bátyám felajánlotta, hogy a barátjával rendbe hozzák nekem, nekik a közlekedés a szakmájuk + mindketten a régi buszok/teherautók megszállottjai :-)
Nyilván nem akarok bicikliversenyre menni, de itthon a faluban jó lenne pl. a boltba vagy épp a közeli bányatóhoz eltekerni vele. Barátnőméknek van ott egy kis házuk, oda szoktunk kijárni napozni, bográcsozni meg ilyenek. Ez tőlünk kb. 3 km-re van, és csak kényelmesebb lenne bicajjal menni, mint mindig sétálni...
Bocsi, ha kicsit hosszú voltam :-)
L/23
A gumik jónak tűnnek, csak le vannak engedve. De a fiúk valószínűleg ezzel fognak kezdeni.
Ami már látszik, hogy kell rá, az két db pedál.
Persze ebből sem olyan, mint a bátyám biciklijén van, hanem az egyszerűbb. Amit nyáron papucsban is tudok majd hajtani :-)
A tó felé lényegében le van aszfaltozva az út, csak az utolsó néhány száz méter földút.
Két éve volt az egyik tónál kitermelés, és a teherautók miatt le lett aszfaltozva addig a pontig, ahová bejártak.
"a gumik jónak tűnnek"
hát maximum tűnnek,mert ha tényleg 10 évet volt lelökve a bicikli egy fészerben,akkor ezek a gumikat cserélni kell!Nem egy nagy beruházás,én az előző héten vettem 2-2 külső-belső gumit,összesen nem került az egész 5000ft-ba!
Meg nem ártana bezsírozni/beolajozni azokat a dolgokat,amik igénylik a kenést!
Azt azért tartsd szem előtt,hogy camping biciklit,jó állapotban használtan már 10-15 ezer között lehet venni a neten!A praktikerbe a múltkor újat láttam 32-ért!Szóval ha több minden kell rá,és sokba lenne,szerintem érdemesebb venni egyet,mint ezzel kínlódni!
A gumikat tesóm is mondta tegnap este, hogy biztosan cserélni kell.
Aktív korában viszont jól karban tartott bicikli volt, nagyapám ezzel járt mindenhová és foglalkozott is vele, hogy használható legyen.
A műszaki részéhez és hülye vagyok, ezt beismerem. Tesómék vannak ebben otthon, ők közlekedési vállalat műszaki osztályán dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!