Jucsucsu kérdése:
Sofőr kollégák, váltsak?
Figyelt kérdés
Nemzetközi sofőr vagyok 18t-ás autóval egy kis cégnél, hétvégente általában otthon. Néha van egy kis csalás is. Havi 200 körül jön össze. Csak én érzem úgy, hogy ez kevés? Érdemes lenne váltanom, vagy maradjak a fenekemen? Mennyire lehet hinni a hirdetésekben szereplő összegeknek? Mert azokban a belföldeseknek ígérnek ennyit, napi hazajárással. A hellyel amúgy nincs bajom, csak pénz kéne több. De uniózni nem szeretnék a család miatt.2015. ápr. 26. 13:14
1/4 anonim válasza:
Család miatt maradj. A havi 200 nem rossz.
2/4 anonim válasza:
Nézd meg, hogy mennyi a minimálbér és evvel hasonlítsd össze a kereseted. Szerintem a legtöbben a feléért elvállalnák a te munkádat :)
3/4 SándorÚr válasza:
mindennap otthon havi 200 elég ritka, vagyis ismerek olyat aki ígykeres, de mindennap 15órát nyom.
4/4 csunyafa@ válasza:
Tehernél elég jó ez a kereset.Én buszra váltottam és itthon vagyok igaz minden nap,de heti 4-5000 km megvan.Szóval ha nem basztatnak és nyugis megszokott hely akkor maradj.Ha netán joba vagy a fönökkel kérj emelést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!