Megvan a jogsim, de nem tudok vezetni?
Figyelt kérdés
Márciusban vizsgáztam, mar kb másfél hete kézhez kaptam a jogsimat. 5 pótórát vettem, nem szerettem az oktatómat, úgy éreztem folyton hátráltat, soha semmi se volt jó neki. Dízeles autót vezettem. Fogalmam sincs hogy, de elsőre átmentem a vizsgán, 5 hibaponttal. A történethez hozzátartozik az is, hogy segített a vizsgán. Bár csak a parkolásnál, volt amikor befékezett, én meg ott tekergettem a kormányt mint a hülye.... Meg mutatta parkolásnál, hogy merre tekerjem a kormányt. Tök dühös voltam, amiért nem nézte ki belőlem, hogy megtudom csinálni. Sosem hagyott önállóan vezetni, még a vizsgán se... Most ott tartok, hogy elsőre átmentem, megvan a jogsi, de a mi itthoni benzínes autónkkal nem tudok elindulni se. Vagy lefullad, vagy berángat a motor, akkor rálépek a gázra, és nagyon megindulok vele. Nem tudok elindulni. Azt kívánom, bár megbuktam volna párszor, de tudnék legalább vezetni. Mert nem tudok, hiába volt az a 7 hónap meg a 160 ezer ft... Mit csináljak most? Jelenleg a jogsival kitörölhetem a seggem. Vegyek újabb 30 órát?2015. ápr. 6. 12:52
11/11 L vagyok válasza:
Sajnos énis így vagyok!
1 hónapja van meg a jogsim és két autonk van. Az egyik egy vwt3as, és a másik vw polo 2001. A polo benzines és elég jól bele jöttem, de a duba még nagyon nehezen megy.Ma hegyre indulásnál doglesztettem be és apám fogta magát és ki szállított.....mert ha nem tollem ott maradtunk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!