Csigavér? Megéri váltani?
Szia!
Én a csigával anno nagyon megszívtam, az oktatóm csomó időt lecsalt a vezetésből, saját ügyeit intézte, bevásárolt, postára ment, találkozott a haverjaival... Sajnos előre elkérte a 10 óra árát, így kénytelen voltam kibírni, míg le nem jártam, utána egyből váltottam!
Azt tanácsolom, tök mindegy, hova mész, lényeg, hogy legyen valaki, aki ajánlotta az oktatót, így elkerülheted az ilyen férgeket! Állítólag a csigafosnál is vannak rendes oktatók - bár én ilyenről még nem hallottam, általában mindenki menekül onnan. Szóval lényeg, hogy olvass utána, ki az, akit ajánlanak, a suli neve végülis mindegy...
Én Ott Árpádot merem ajánlani, imádom, fantasztikus ember és nagyon jó oktató. Korrekt, megbízható, a vezetési idő annyi, amennyi le van írva, inkább pár perccel még több is. Ő a sikk 2004 bt. autósiskolánál oktat. Ha kéred, priviben meg tudom adni a számát!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!