Bögös Gábor a Csigavér Autósiskolánál gyakorlati oktató - vezettetek nála, vélemény?
Spurisulinál.
Szerintem teljesen alkalmatlan oktatónak! Egy bunkó paraszt.
30/20 órát töltöttem vele, 1 pozitív szó nem jött ki a száján, akármennyire is megy "jól" az adott pillanat/óra/alkalom.
Olyan érzés amikor vele vezetsz, hogy csak nyűg vagy neki, teher akin minél előbb túl akar lenni.
Minden órán min. 2-3 beszólás, az utolsó szó mindig az övé.
Ha hozzá jársz akkor légy robot, amit mond azt onnantól kezdve úgy csináld, sose csináld máshogy, mert ha nem akkor jön a "engem nem érdekel ha megbuksz, mert úgy is megfogsz" válasz.
Na ez a mondat nálam egy oktatótól elfogadhatatlan.
Mi az hogy nem érdekli????
Kérdezel akármit tőle, akkor lenéző tekintettel, téged hülyének nézve válaszol.
Ha valamit egyszer elmondott, akkor 2 dolog hangozhat el: - hogy "tanítottam"? én az ő "időpocsékolását" nem nevezem tanításnak. Valamint a "mit mondtam, hogy kell csinálni"?
Ha a kérései egy adott pillanatban nem egyértelműek, akkor lehúzódik, félreáll, és mondja a magáét.
Úgy vitt ki a forgalomba, hogy a váltást meg sem mutatta, a gyakorlópályán meg a gázpedálhoz hozzá sem érhettem...
Nála minden evidens, egy olyan mondat is kijött a szájából, hogy ő csak számon kér,nem tanít.
Végül is ez is evidens, hogy az oktató nem oktat, valóban....
Vezetés közben telefonálgat, nem igazán törődik semmivel, csak a hibákkal.
Szerintem az én tűrőképességem is eléggé tisztelendő, de aki ezzel az oktatóval levizsgázik és 30 illetve több órát képes elviselni mellette, annak gratulálok és minden tiszteletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!