Ez a repülő miért "viselkedett" így?
Most nem a napokban lezuhant cuccról lesz szó.
Ez ma történt velem, Nagykállóban lakom, Nyíregyházától 16 km-re, délkeletre.
12:00 környékén, kis eltéréssel, pont tesi órán voltunk, sétáltunk amúgy, és ahogy megyünk az utcán, egy utas/teherszállító repülőgép jön kelet-délkeleti irányból.
2 hajtóműves volt, legjobban az airbus A330-ra és a boeing 777-re hasonlított, nem tudom pontosan.
Ez eddig oké, mert ilyen csíkot húzó repcsik kolbászolnak erre, de ez ha a méretet meg a hangot nézzük, akkor olyan 3000-4000 méteres magassában, ugye alacsonyan kondenzcsík nélkül, valami rettentő nagy zúgással jött, Budapesten látok ilyet csak, amikor száll lefelé, de mit keresett itt egy ilyen repülő, majdnem negyed akkora magasságban, mint az utazómagasság?
Egyébként így jött, ahol a piros nyíl van a város fölött:
Az király lehet, szeretem a repülőket csodálni.
Hiába nálunk csak magasan mennek, mert a közelben még javában se száll le, de amikor nyáron unatkozok, mindig figyelem, hogy mikor jön erre egy Emirates Airbus A380-as, a hasán olyan jól látszik az Emirates logó még 12 km-ről is, annyi hogy csak piros foltnak látom :DD
Mert kifigyeltem, a városunk fölött van általában az "UAE75" számú, vagy nem tudom mi az, de a flightradar24-ben a keresőbe ezt kell beírni, és általában az pont itt megy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!