Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hol fér el villamos a Külső...

Hol fér el villamos a Külső Bécsi úton?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik, eldőlt, hogy lesz EU-s pénz a Külső Bécsi úti villamospálya építésre, amiről már korábban is volt szó. Én aki rendszeresen jártam arra kocsival, és mostanában is gyakran előfordulok, rémülten veszem ezt tudomásul, mert így is óriási a zsúfoltság, gyakoriak a dugók, de még ha villamospálya építkezés is lesz, akkor majd egy órába is telhet, míg azt a pár kilométert megtesszük. De ha nagyvonalúan túl is lépünk az építkezés által okozott másfél-két éves kellemetlenségen, akkor se értem, hogy hol fog elférni a villamos. Most az óbudai temetőig kétsávos az út, de az is teljesen tele van. Innen vesznek el majd egy sávot? De úgy is kevés a hely. Akkor hol fut majd a villamos? Vagy teljesen kitiltják az autókat? De akkor hogy érjük el a 10-es utat?

[link]

#villamos #Külső Bécsi út
2015. márc. 18. 14:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szeretnéd Te azt tudni...
2015. márc. 18. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a villamospályán is közlekedhetnek majd az autók.(NEM BIZTOS).

Lásd:Görgey út (12 14 villamos), Erzsébet királyné útja(3 villamos)

2015. márc. 18. 20:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Még csak ez hiányzik!
2015. márc. 18. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Nyugalom, kérdező, elfér az a villamos bőven akkor is, ha mellette 2x2 közúti sáv vezet. Azonban lesznek olyan csomópontok, ahol bizonyos manőverek (főleg a balra kanyarodás) meg lesznek tiltva, ha nem fér el a kanyarodósáv.

Ezzel együtt szerintem te is a vonal lelkes használói között leszel, hiszen már eleve rászoksz idén a sokkal gyorsabb vonatozásra és kapóra jöhet az új villamosvonal is.

Más kérdés persze, hogy szerintem nem ez a vonalszakasz volna a legfontosabb fejlesztenivaló, ám mindenképpen hasznos lesz.

2015. márc. 18. 23:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak van egy kis bibi. Solymárról jövök, olyan helyről, ami 3 km-re van a vasútállomástól úgy, hogy közben egy dombra is fel kell mászni. Felfelé fél óra alatt nem teszem meg, pedig gyorsan jövök. A vasút mellett eddig nem volt hivatalos parkolóhely, pár autó egy földes, gazos részen meg tudott állni. Most ígértek parkolót, de a júniusi vasútindítás előtt én még semmi nyomát nem láttam az építésének. De ha lesz is, a fél órás kocsiútból ezzel a marha korszerű tömegközlekedéssel lenne így is, úgy is másfél.
2015. márc. 19. 08:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne érts félre, nem téríteni akarok. Felnőtt ember vagy, nyilván eldöntöd majd, mi a jobb.

De ha elkészülnek a P+R parkolók, érdemes lesz kipróbálni.

2015. márc. 19. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!