Hol fér el villamos a Külső Bécsi úton?
Úgy tűnik, eldőlt, hogy lesz EU-s pénz a Külső Bécsi úti villamospálya építésre, amiről már korábban is volt szó. Én aki rendszeresen jártam arra kocsival, és mostanában is gyakran előfordulok, rémülten veszem ezt tudomásul, mert így is óriási a zsúfoltság, gyakoriak a dugók, de még ha villamospálya építkezés is lesz, akkor majd egy órába is telhet, míg azt a pár kilométert megtesszük. De ha nagyvonalúan túl is lépünk az építkezés által okozott másfél-két éves kellemetlenségen, akkor se értem, hogy hol fog elférni a villamos. Most az óbudai temetőig kétsávos az út, de az is teljesen tele van. Innen vesznek el majd egy sávot? De úgy is kevés a hely. Akkor hol fut majd a villamos? Vagy teljesen kitiltják az autókat? De akkor hogy érjük el a 10-es utat?
Lehet hogy a villamospályán is közlekedhetnek majd az autók.(NEM BIZTOS).
Lásd:Görgey út (12 14 villamos), Erzsébet királyné útja(3 villamos)
Nyugalom, kérdező, elfér az a villamos bőven akkor is, ha mellette 2x2 közúti sáv vezet. Azonban lesznek olyan csomópontok, ahol bizonyos manőverek (főleg a balra kanyarodás) meg lesznek tiltva, ha nem fér el a kanyarodósáv.
Ezzel együtt szerintem te is a vonal lelkes használói között leszel, hiszen már eleve rászoksz idén a sokkal gyorsabb vonatozásra és kapóra jöhet az új villamosvonal is.
Más kérdés persze, hogy szerintem nem ez a vonalszakasz volna a legfontosabb fejlesztenivaló, ám mindenképpen hasznos lesz.
Ne érts félre, nem téríteni akarok. Felnőtt ember vagy, nyilván eldöntöd majd, mi a jobb.
De ha elkészülnek a P+R parkolók, érdemes lesz kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!