Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Korrupt vizsgabiztosok?

Korrupt vizsgabiztosok?

Figyelt kérdés

Információcserére invitálnálak benneteket, kinek, milyen tapasztalata volt a forgalmi vizsgán a vizsgabiztosok, oktatók megvesztegetésével, megvesztegethetőségével, vagy megvesztegethetetlenével kapcsolatban...

Nagyon sok olyan véleményt olvastam már arról, hogy a forgalmi vizsgán a vizsgabiztosok, oktatók elvárják, hogy a vizsgázó az ő zsebükbe is csúsztasson némi pénzt...

Nem vitatom ezeknek a történeteknek a valóság alapját, érdekes módon zömmel a fővárosban vizsgázóknál trendi az ilyen, máshol már nem egyértelmű a helyzet, kíváncsi lennék a tapasztalatokra.

Debrecenben vizsgáztam, fel sem merült, hogy a vizsgabiztosnak fizessek a vizsga sikerességéért, az oktatómmal a vizsgáról beszélgetve kiérződött, hogy itt (akkor) nem a vizsgabiztos zsebpénzén múlik a vizsga sikere.

Elsőre sikerült a vizsgám, s nem is azért mert annyira jó voltam, rendes volt a vizsgabiztos, nagyot nem hibáztam, de érezhetően nem is próbált ürügyet keresni a bukáshoz.

Nagyon sok ismerősöm vizsgázott Debrecenben egyetlen egy sem említette, hogy kenőpénzzel vizsgázott.

Oktatók emlegettek korrupt vizsgabiztost (tehát itt sem mindenki angyalian becsületes), akit kirúgtak a kenőpénzzel vizsgáztatás miatt... érdekes az is, hogy azóta is vizsgabiztosként dolgozik: Budapesten.

Szóval érdekelne a többi városban vizsgázók tapasztalata, mini-története a forgalmi vizsgáról.

Részemről csak kíváncsiság, a közeljövőben vizsgázók számára lehet némi segítés is: hol kell belekalkulálni a vizsgába a kenőpénzt, és melyek azok a városok, ahol jobb nem próbálkozni ilyen módon befolyásolni a vizsgabiztost?

2015. febr. 27. 00:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
18%

"jobbomról érkező lemondott az elsőbbségéről. ( Nem mellesleg csak annyira mondott le, hogy a végén kijött, így pont telibe verhetett volna...)"

Aha...

Már ne is haragudj, de ez a bukás teljesen jogos volt...

2016. jún. 8. 19:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Na magyarázd már el kérlek, hogy miért jogos. Jobbkezes kereszteződésben a jobbról érkezőnek elsőbbsége van velem szemben. Lehet, hogy te ezt másképp tanultad, nem tudom. Vagy simán hülye vagy.
2016. jún. 9. 11:03
 13/18 anonim ***** válasza:
67%

Igen, elsőbbsége van. Te meg azt hitted, hogy lemondott róla (pedig nyilván nem, te magad írod, hogy utána majdnem elütött...).

Tehát vagy:

- Rosszul mérted fel a helyzetet és nem is mondott le az elsőbbségéről

- Vagy tényleg lemondott de te tököltél és erre elindult

Ez esetben teljesen jogos a bukta...

Azt nehezen hiszem, hogy direkt meg akarta szivatni a tanuló motorost az ember. A mesedélutánoknak vége mióta a Grimm testvérek meghaltak.

2016. jún. 9. 11:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Azt írtam, hogy elütött volna. Nem mentem ki. Megvártam, mit akar. Ez nem tetszett a vizsgabiztosnak.
2016. jún. 9. 20:29
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Tehát ő megállt, te nem indultál el, mert béna vagy és nem ismerted fel a szituációt, majd addig tököltetek amíg ő megunta és elindult - veled egyszerre.

értem én, teljesen felesleges privátban szidkozódnod.

Teljesen megérdemelten buktál meg.

2016. jún. 9. 20:49
 16/18 anonim ***** válasza:
40%
Kretén vagy :D
2016. júl. 24. 21:00
 17/18 anonim ***** válasza:
OKé mindenki arról beszél, hogy kicsi hibával bukott meg.. DE akkor most beszéljünk arról, hogy miért mennek át azok akik többet, nagyobbat és durvábbat hibáznak??? Ez hogy lehet??? csakis pénzzel
2018. febr. 7. 19:23
 18/18 anonim válasza:
58%
Összes 1 korrupt köcsög vajon miért buktatják meg a tanulókat mert nagyon kel nekik a pénz!!!! kicsit se feltűnő hogy válaszd eszt az autósiskolát itt csak 3 szór buksz stbstb.. az se feltünő hogy a Nav és a fogyasztóvédelem előtt húzkodják egymást verik rugdossák agyba főbe az oktatókat vizsgabiztosokat ... az se feltűnő hogy az eggyik barátomat kresz ből 18 dikra engedték át városin meg 5.re és azt a vizsgalapot adták oda neki hogy elsőre átment ... mikor bement az okmányirodába kiáltatni első kérdésük volt hozzá mit csinált 4 hétig hogyhogy csak most hozta a papírokat ???? mondta ma volt a vizsgám most sikerált.... 2 kézzel verte a nő az asztalt kezd elegem lenni ebből !!! egyértelmű zsebre megy a játék ... Az egész egy undoritó maffia megy ezerrel a pénzmosás .... A hatóságok is a sötétbe tapogatóznak.... egyértelműen fantomízaljak ebbe egésszen biztos vagyok budapesti központban a gép sorsolja ki hányszor bukjanak az emberek leadják az autósiskoláknak a tanuló sorozatszámát !!!! 3 dolgot kell nézni Emailt adóbevallást Banszámlaszámukat... nagyon kíváncsi vagyok hogy mit csinálnak amúgy... 1 helyen itt a gyakori kérdéseken le volt írva hogy működik ez a maffia valameik majom letörölte biztos jo sok pénz kapott érte !!!
2018. okt. 8. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!