Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jászberény és Jászjákóhalma...

Jászberény és Jászjákóhalma között a 31-es úton a Hídnál mik azok az útmenti karók/cölöpök amiket most az útfelújítás után raktak oda?

Figyelt kérdés

2015. febr. 23. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha beraksz egy fotót, jobb eséllyel kapsz választ. Ugyan jártam arra januárban, de nem figyeltem fel semmi különösre.
2015. febr. 24. 07:06
 2/4 anonim válasza:
szerintem valami dekoráció lehet. Engem jobban emlékeztet egy ruhaszárítóra, akárminek is szánták :D
2015. márc. 18. 20:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Madarakat ilyesztgetik vele. Valmi vonulási útvonal, vagy szélfolyosó és sok madár csapódik az autóknak. Ez olcsóbb volt mint plexi falat csinálni.
2015. máj. 15. 11:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Meg hogy a sok hüe gyorshajtó láthassa, hogy kanyar jön, egy ismerős azt mondta, hogy nagyon sok baleset volt már ott mert kisodródtak. Az sokak szerint éles kanyar volt és száguldoztak. Ezt mondták nekem.
2015. máj. 15. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!