Fel kell ma hívjam a gyakorlati oktatóm, hogy mennék gyakorlatra. Mit kell ilyenkor mindani?
Figyelt kérdés
A kreszt sikeresen lettem és megkaptam az oktató névjegyét, aki majd tanítani fog rutinpályán és forgalomban, de nem igazán tudom, hogy mit mondjak neki.
Bemutatkozom és aztán? :) Az gondolom nem a legudvariasabb, hogy Jó napot xy vagyok és mennék holnap rutinra... Szóval?
Köszi előre is.
2010. febr. 12. 15:14
1/6 anonim válasza:
jó napot xy vagyok. sikeresen letettem a kresz vizsgát, és szeretnék bejelentkezni rutin vezetésre, tudunk időpontot egyeztetni, hogy önnek mikor lenne jó? esetleg még mondd az autósiskola nevét, hogy be tudjon téged tájolni. :)
jó vezetést
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2010. febr. 12. 15:37
3/6 Fecc válasza:
én is mennék vezetni,csak az időjárás hátráltat:S
az oktató azt mondta,hogy meg fog keresni.Ha mehetünk vezetni.
4/6 anonim válasza:
Másnapra nem biztos,
hogy fog tudni "egyeztetni"
6/6 anonim válasza:
Ez a kérdés most kapóra jött :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!