Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Uber (taxi/utasszállító...

Uber (taxi/utasszállító szolgáltatás)?

Figyelt kérdés
Használtátok már az Uber közösségi szolgáltatást. Azt olvastam róla, hogy olyan mint a taxi, csak valamivel olcsóbb. Próbálta már valaki? Mennyire biztonságos/megbízható?
2015. febr. 15. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Olyan, de Budapesten még nincs akkora lefedettsége, hogy a taxihoz hasonló várakozási időt hozza. Ezen kívül nincsenek különösebb ellenőrzés alatt a sofőrök sem: így csak az értékelések nyújtanak némi támpontot.
2015. febr. 15. 18:45
 2/7 tomajer válasza:
13%

Az Uber nem taxi. Au Uber amatőr gépkocsivezetők adócsaló közössége.

Kvázi, ma Bp-en büntetendő!

Bővebben:

[link]

2015. febr. 16. 06:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Eddig kb 25x mentem uberrel. Minnél hoszabb út annál inkább közelit a taxi árának feléhez. Nekem a belvárosban átlag 5 perc alatt ideér, eddig sosem volt gond vele.
2015. febr. 17. 22:51
 4/7 anonim válasza:
Ha fiatal vagy, akkor szeretni fogod.
2015. ápr. 13. 21:54
 5/7 anonim válasza:

10 fuvar alapján a várakozási idő max 6 perc a belvárosban. az a jó, hogy látod, hogy hol jár a hozzád igyekvő sofőr.

Ha szeretnél ingyen utazni az első utad során, akkor írd be az app "promóciók" menüpontjába az "ubergekko" kódot. ;)

2015. ápr. 14. 02:56
 6/7 anonim válasza:
EDIT: utolsó vagyok, a működő kuponkód: "uberfuvar" :)
2015. ápr. 14. 03:06
 7/7 agig112 válasza:

Ha itt regisztrálsz, akkor az első utad ingyenes 2500 forintig: [link]

Nekem eddig nagyrészt pozitív tapasztalataim vannak. Nagyon sok sofőr régen taxizott vagy hivatásos sofőrként dolgozott. A legtöbb pedig mostanra már megszerezte a PÁV II-t. Biztosítása is van a cégnek, hogyha valami történne. A sofőr nem tud átcseszni a trafi machinálásával. Kapsz e-mailben számlát az út után, amelyben az útvonalat is látod, meg a részletes összegeket (alapdíj, út hossza, idő). Ha valami nem tetszik, panaszt tehetsz. Ráadásul hamarabb odaér, mint egy taxi. Én csak ajánlani tudom.

2016. jan. 4. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!