Mennyit kell fizetni ha behányok a taxiba?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés merült fel bennem, mivel részegen megyek valószinüleg haza Szilveszterkor, és érdekelne hogy ha hánynom kell a kocsiba, akkor a taxis felárat számol-e fel.2014. dec. 25. 20:17
1/21 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle mielőtt beülsz. Egyébként jó, hogy felárat számol fel...ha értelmes helyre hánysz, és nem cseszel össze semmit, akkor nem fog. De ha miattad takarítania kell a kocsit, egyértelmű, hogy kifizetteti veled.
3/21 anonim válasza:
Én tuti elkérnék érte 10 ezret. Ha részeg vagy maradj ott, ahol voltál. Ha nincs rá lehetőség, hogy ott maradj, akkor meg ne legyél részeg...szar neked, ha már csak úgy tudsz szórakozni, ha részeg vagy.
4/21 anonim válasza:
Részegen a taxiba sem fogsz beszállni, elmondom neked. Ha annyira félájult részeg leszel, hogy a hányingered sem tudod kontrollálni, akkor a sofőr sem fog beengedni a kocsiba.
6/21 anonim válasza:
Én úgy hallottam,hogy min. 5000 ft felár ha valaki behány. De lehet több..én mindig éreztem,hogyha rosszul vagyok..akkor nem is ülök semmilyen járműbe, hanem sétálok a levegőn,amíg jobban nem leszek. Indulás előtt pár órával már ne igyál,csak vizet, és próbálj nagyjából kijózanodni.
7/21 anonim válasza:
Ez tényleg a nap kérdése,besírtam XD !
8/21 anonim válasza:
A viteldíjért annyit, amennyit a taxióra mutat.A hányás kitakarításáért és a kiesett keresetért meg megállapodás szerint.
9/21 anonim válasza:
Akkor már inkább hánytasd meg magad elötte.
10/21 anonim válasza:
Komolyra forditva a szót: belehánysz szliveszter éjjel az autójába, ami az év legjobb időszaka a taxisoknak, ezután nem tud dolgozni, mert ugye hányásos autóval nem lehet dolgozni. Ez szilveszter éjjel akár több tizezer forint kiesést is jelenthet egy taxisnak + pár ezer forint kitakaritani az autót, a kárpitokat, ami megint csak majd jan 3-tól lehetséges majd.
Szóval inkább szólj hogy álljon meg, vagy hajolj ki az ablakon, ha nem akarsz kiba*ni a taxissal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!