Mennyit kell fizetni ha behányok a taxiba?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés merült fel bennem, mivel részegen megyek valószinüleg haza Szilveszterkor, és érdekelne hogy ha hánynom kell a kocsiba, akkor a taxis felárat számol-e fel.2014. dec. 25. 20:17
21/21 anonim válasza:
Régebben sokat jártam taxival, és volt egy öreg csóka, akinek volt egy fullos, bőrüléses Mercije. Amikor lehetett, mindig vele utaztam, mert legalább ha fizettem, kihasználtam a lehető legjobbat. Most szerinted akkor nekem tetszene, ha az ülésen valami sz*r anyag lenne? Ha már mindent az utasokért...
Persze a legtöbb utast ez nem érdekli, de vannak ilyen pretenciósok is mint én, és én ennél az öregnél rengeteg pénzt hagytam, szóval megérte neki, hogy drága autóval dolgozott, és nem húzott valami olcsó cuccot az ülésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!