Mi kell ahhoz, hogy Pesten Biciklizhessek?
A biciklit leszámítva. A hatályos Kresz milyen előírásokat tartalmaz? Illetve mire érdemes odafigyelni a közlekedés során? Egy héten egyszer akarok biciklit használni, mert 2 órám között elég nagy a távolság, és 30 percem lenne rá átérni, a tömegközlekedés kilőve, a bicikli lenne a leggyorsabb.
Nem vagyok tapasztalt biciklis, utoljára 10 éve kerékpározhattam falun, városban még sosem próbáltam.
Sisak akkor kell komolyabban ha kocsik között akarsz menni.
A mellény a láthatóságra kell, nappal a városban talán nem para, persze ha nagy forgalmú helyen mész, akkor erősen ajánlott.
De mint írták, végig van bringaút, így nem lesz gond.
Vedd figyelembe a stop és elsőbbségadó táblákat. Ha azt látod, pl kereszteződésekben, akkor elengeded. Ha nincs tábla, akkor a jobbról érkezőnek van elsőbbsége.
röviden ennyi.
Még egy kérdés felmerült bennem.
Biztonságra hogyan kellene ügyelni? Nem szeretném ha ellopnák. Van egy random, 10 éves számkódzáras bicikli záram, ez gondolom nem véd megfelelően.
U lakat a kicsit jobb elnevezése. olyat vegyél aminek a vége behajlik a lakat részbe. ilyenek a kryptonit-ok. Azokat nehezebb leverni.
Nekem van még nagy ujjnyi vastag láncokból összerakott záram. Mondjuk ott is a lakat a gyenge pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!