Nem megy a vezetés, és már a 12. alkalomnál járok, mindig túlzottan stresszelek (B kategória). Nektek hogy sikerült megszerezni a jogosítványt? 20/L
Már elég sokadszorra mentem ma vezetni, még kb 5 alkalmam van, és vizsga, de egyszerűen nagyon nehezen megy. Még a kormányzás is néha balul sül el (nem szedem vissza időben, nem fogom meg rendesen, visszatolom)
Annyira szeretnék mindent úgy csinálni ahogy az oktató mondja, és annyira próbálom, de néha mintha kb tudat alatt cselekednék. :( Annyira leizzadok vezetés közben a feszültségtől, hogy mire hazaérek át kell öltözni, mert szakad rólam a víz.
Nagyon félek, hogy nem fogok átmenni elsőre a vizsgán, vagy sok pót órára lesz szükségem, mert nem igazán van most pénzem. Vagy hogy egyáltalán meg sem sikerül szereznem a jogsit...
Ráadásul a kudarcot is nagyon nehezen viselem.
Azért tanulok vezetni, mert muszáj, kell a jogsi, de kezdetektől fogva féltem tőle. Sorra követem el a nagyobbnál nagyobb baklövéseket. Az oktatóm mindig cseszeget mindenért, gyakran felidegesítem, pedig tényleg maximálisan igyekszem.
kezdem viszont már nagyon reménytelennek érezni a dolgot :((((
szerintetek? :/

#10#
Mivel van problémád.
8 óra nem számít soknak, de azért kell legyen valamennyi fejlődés.
Azt felejtsd el, hogy a kötelező minimum (30) óraszám azt jelenti, hogy az elég a jogosítvány megszerzéséhez, az átlag is közelít már az 50 órához, ami azt jelenti, hogy nem kevesen vannak, akik +60 óra gyakorlással vizsgáznak le.
Beszorozva az óradíjjal, bizony komoly összeg.
Legtöbben a pedálok, és a váltó kezelésével szenvednek sokat, amíg arra külön kell koncentrálni, természetes, hogy nem tudnak kifelé figyelni.
Sok múlik az oktatón is, hogyan tanít, segít-e a tanácsaival, vagy hagyja szenvedni a tanulót, rosszabb esetben még kiabál is, ha valamit elront.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!