Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Forgalmi vizsga előtti kötelez...

Forgalmi vizsga előtti kötelező 30 óra vezetés fixre 30 órának kéne, hogy legyen?

Figyelt kérdés

én általában 45 percet vezetek, illetve még ebből is van,hogy várni kell a oktatóra 10 perceket és ezt így egy órának írja be. most 45 perc számít egy órának? vagy így elvesztek kb. 10 órát a 30-ból ?

nálatok,hogy ment?

2015. jan. 31. 10:14
 1/5 Dörmögő ***** válasza:
100%
Az órában benne van a szünet is. Kb mint egy iskolában.
2015. jan. 31. 10:20
 2/5 anonim ***** válasza:
14%

Nálam úgy ment, hogy első órámon (10 éve szereztem jogsit) 90 perc után mondta az oktató, hogy akkor ugye végeztünk. Én jeleztem neki, hogy még csak 90 perc telt el. Erre jött a rizsával, hogy de hát egy óra az iskolában is 45 perc. Arról nem is beszélve, hogy tankolni, a kisközértben és ki tudja még hol is megálltunk...

Akkor jeleztem neki, hogy nálam legjobb esetben is 55 perc egy óra - vagy ha a szünetre / pihenőidőre akarja fogni akkor 45 perc után tartsuk meg a 15 perc szüntet, ugyanis ha azt ÉN FIZETEM akkor NEKEM JÁR, nem neki. Vagy ha ez nem tetszik akkor van másik oktató és másik autósiskola is a környéken dögivel.

Ezek után 2x55 percet vezettünk 2 óra címen és a 2x5 perc "szünetbe" beleszámoltam, amikor beugrik az oktató egy közértbe zabálni...

Legyél tökös.

Mellesleg ha nem bíznál az igazadban itt van pár cikk, ahol szintén 50-55 perces órákról beszélnek, nem 45-ről...

[link]

[link]

2015. jan. 31. 11:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy átlagos óra 45-50 perc (ebben benne van az értékelés, és a vezetési karton kitöltése, aláírása).

Szerintem nem azon a pár percen múlik a dolog. Először én is kezdtem volna "balhézni", ám utána az oktatóm teljesen korrekten elmagyarázta a dolgokat, ilyen és ilyen feltételekkel járok hozzá, ha nem tetszik, keressek mást, sokan pályáznak a helyemre. Ő csak így vállalta, én meg elfogadtam mert egy jófej ember volt. Érdekes módon rendesen felkészített, teljesen korrektül és elsőre meg is lett a vizsgám.

2015. febr. 27. 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is 45-50 perc egy óra, de nálam nem csalingászik az oktató sehová! Nem megyünk, bankba, közértbe, postára stb. Mi az úton haladunk és ki sem szállunk az autóból,csak ha visszaérkeztünk a kiindulási pontra.

Én is vezetem az órákat, s pontosan úgy számol, ahogyan kell.

2015. júl. 22. 13:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy óra 50 perc, onnantól kezdve, hogy találkozol az oktatóddal/beülsz a tanulóautóba. Ha ennél lényegesebben kevesebbet vezethetsz, akkor tedd szóvá.
2015. júl. 24. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!