Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ausztriai gyorshajtás! Mire...

Ausztriai gyorshajtás! Mire számíthatok?

Figyelt kérdés

ma 130km/h helyett kb 155km/h-val mentem az autópályán,amikor lefényképezett egy traffipax!A kérdésem az lenne,hogy ha kiküldik magyarországra a csekket,az mennyi idő múlva jön meg,kb hány euró büntetésre számíthatok és hol tudom majd befizetni?

A nem szabad gyorsan menni stb,stb kioktatásra nem vagyok kíváncsi!

2015. jan. 25. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én bécsben élek és magyar rendszámú kocsival közlekedem.November engem is lefényképeztek,50 helyett 63-al közlekedtem városban,kb 2 hét mulva már jött is az 50 euros csekk a magyarországi cimemre,ugyhogy szerintem te is ekörüli összegre számithatsz,talán.Régen nem adták ki az adatokat EU-n belül de most már igen.
2015. jan. 25. 22:44
 2/4 anonim ***** válasza:
500 EUR
2015. jan. 27. 10:14
 3/4 A kérdező kommentje:
nagyon vicces vagy kedves 2es!
2015. jan. 27. 18:05
 4/4 anonim válasza:
Az biztos,hogy jóval kevesebbet kell fizetned mint,hogy itthon! Itthon már mész +10km/h sebességgel és 30.000 Forint...SZÉGYEN
2015. aug. 12. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!