Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Valaki csinált mostanság C...

Valaki csinált mostanság C kategóriás jogsit? Nehéz volt?

Figyelt kérdés
2015. jan. 23. 16:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Így lett „kamionos” jogosítványom (még folyamatban van, folyamatosan tölti majd fel új részeket).

https://www.youtube.com/user/horcsabi/videos

2015. jan. 23. 17:28
 2/10 Beviz Elek ***** válasza:
Tavaly tavasszal. Nem volt nehéz, normális volt az oktató és a vizsgabiztos is. Egy 5ös azért legyen nálad...
2015. jan. 23. 17:31
 3/10 krissztus ***** válasza:

csigavérnél csináltam c jogsit e most kezdtem el.egy fillérrel sem kértek többet mint ami ki van irva....

............ahogy jöttek a részletek ugy kérték a pénzt 1 ft vel sem többet. oktató elmétein egy isteni jofej és nagyon beléd veri a vezetés minden részét .ugy fel készit mindenből hogy c után d vagy e már szinte formalitás mert mindent oktato c órákon.

én oktatóra vezetésnél sem tudok rosszat mondani mert azt kaptam amiért fizetem,,,,megtanitot tgk vezetni .

2015. jan. 23. 18:04
 4/10 krissztus ***** válasza:
tanulni kell jegyzetelni orákon,,,igy otthon frisited agyad .....uj kreszféle szarság amit kiraktak most ujverzio kikészit furák a kérdések, már nem régi van .januártol uj, igy keményen szopok mintha ujra kezdeném az egészet.
2015. jan. 23. 18:08
 5/10 Beviz Elek ***** válasza:
Gki-n egy csigavéres autón vezettem. Vizsga előtt kettessével gyakoroltunk 1-1 kört. A másik tanulóval nagyon feszülten viselkedett az oktató (nem bénázott csak friss jogsival nem tartotta az 50et rossz minőségű, szűk utcákban). Kicsit összef stam magam a tudattól hogy mindjárt én következem...
2015. jan. 23. 18:09
 6/10 krissztus ***** válasza:

tgk-val nem könnyű tartani az 50 et, olykor mire oda názzel már 55 60 nal mész .

sok mindenre kell figyelni föleg vizsgán :) jobbratartás,,,,sebbeség tartás utpadkák hozzá ne érj.

sulykorlátozás 12 t.

autopálya tábla kezdete vége haladni kell a forgalommal :) 80km/h

az a baj egy a féle szerelem egyszer felűlsz rá. és kész onnan már ki sem akarsz szállni.

2015. jan. 24. 09:32
 7/10 krissztus ***** válasza:

5/6 .? gki csigavérnél csináltad? nehéz volt? segitetek rendesen?

azt hallotam gki azt jobb és gyorsab majsainál.

2015. jan. 24. 09:36
 8/10 Beviz Elek ***** válasza:
Nem, egy külön gki-ra szakosodott cégnél csináltam, de nem volt saját teherautójuk, hanem a csigavértől hívtak oktatóval. Az első 5 percben tudtam hogy jó döntés volt másik iskolában csinálni a jogsit :D
2015. jan. 24. 09:48
 9/10 krissztus ***** válasza:
hol csináltad menyi volt?
2015. jan. 24. 10:42
 10/10 Beviz Elek ***** válasza:

C - Kalmár, kb 200

Gki - federal trust kb 110

2015. jan. 24. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!