Valaki csinált mostanság C kategóriás jogsit? Nehéz volt?
Így lett „kamionos” jogosítványom (még folyamatban van, folyamatosan tölti majd fel új részeket).
csigavérnél csináltam c jogsit e most kezdtem el.egy fillérrel sem kértek többet mint ami ki van irva....
............ahogy jöttek a részletek ugy kérték a pénzt 1 ft vel sem többet. oktató elmétein egy isteni jofej és nagyon beléd veri a vezetés minden részét .ugy fel készit mindenből hogy c után d vagy e már szinte formalitás mert mindent oktato c órákon.
én oktatóra vezetésnél sem tudok rosszat mondani mert azt kaptam amiért fizetem,,,,megtanitot tgk vezetni .
tgk-val nem könnyű tartani az 50 et, olykor mire oda názzel már 55 60 nal mész .
sok mindenre kell figyelni föleg vizsgán :) jobbratartás,,,,sebbeség tartás utpadkák hozzá ne érj.
sulykorlátozás 12 t.
autopálya tábla kezdete vége haladni kell a forgalommal :) 80km/h
az a baj egy a féle szerelem egyszer felűlsz rá. és kész onnan már ki sem akarsz szállni.
5/6 .? gki csigavérnél csináltad? nehéz volt? segitetek rendesen?
azt hallotam gki azt jobb és gyorsab majsainál.
C - Kalmár, kb 200
Gki - federal trust kb 110
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!