Hogy tanuljak meg normálisan vezetni?
3 hónapja van jogsim. Egy dízel Opel Corsán tanultam vezetni, nekünk egy benzines Skoda Octavia van. A vizsga óta keményen 3x mentem el vezetni anyummal, mert nagyon megutáltam ezt az egész vezetés dolgot, nem jöttem ki az oktatómmal, az első vizsgán meg is buktam... Most pedig rájöttem hogy a mi kocsinkat rohadtul nem tudom vezetni. Az elindulás sík terepen nagyjából megy, de mikor parton kell elindulni egyszerűen nem érzem a fogáspontot vagy nem adok elég gázt és egyfolytában lefulladok. A Corsával csak eleinte volt ilyen gondom, sokkal gyorsabban hozzászoktam vagy nem tudom :D A másik problémám, hogy este nagyon elvakít a szembe jövő autók fényszórója. Tegnap én vezettem hazafele, elég kanyargós az út, úgyhogy kb 60-nal mentem mert néha egyszerűen nem láttam az utat...
Nyilván nem kellett volna 2,5 hónapot kihagyni a vizsga után, de akkor nagyon elment a kedvem a vezetéstől :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!