Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ki volt az aki kitalálta a...

Ki volt az aki kitalálta a parkolóórát?

Figyelt kérdés

És miért nem szavazták le?

Mert ha belegondolunk semmiféle szolgáltatást nem ad az óra.

Ha fedett helyen lenne ,vagy őríznék az autódat ,vagy legalább nyitná valaki az ajtót előre ,hogy fáradjon ki uram. -Akkor még megérteném hogy pénzt szedi valaki valamiért.

De ennyi erővel mindenki kitalálhatná magának hogy ha elmennek például az ablaka előtt azért pénzt szed vagy hogy megálltak a zebra előtt. De most nem?

És a parkoló óra mégis elfogadott dolog.

2015. jan. 19. 15:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Akkor dobáld teli az órát! Miért az óránál mikor kezdődik az 1 óra? Gondolom míg elmész és keresel egy parkolóórát! De hopp! Mire visszaérsz már ott a csekk az ablakodon.. Jó drága parkolás volt! És megy a matek -hány napig dolgozol ingyen akkor most?? Én pl nem igazán merek egyedül parkoló órát keresni ha egy mód van rá mindíg otthagyok egy két barátom az autóm körül azzal a megbízással ,hogy ha büntetni akar a csőcs vágjátok jól nyakon!!! #&@ :D VESSZENEK A PARKOLÓÓRÁK!!!

-Aki ezzel nem ért egyet az világra való ,csak nem erre a világra! :P

2015. jan. 20. 14:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyrészt van türelmi idő, amit meg kell várnia, másrészt látótávolságon belül mindenhol van óra, úgyhogy ezek gyenge érvek...

Másrészt hogyan dobálnál visszamenőleg az órába? De ezekre is van megoldás, sms-ben percre pontosan fizeted a díjat, kényelmesebb, olcsóbb, gyorsabb, és minden vélt sérelmedet kiküszöböli

2015. jan. 20. 14:48
 13/14 A kérdező kommentje:

Ha a sz@arnak értéke lenne a seggedre is mérőórát szerelnének.. De te egyetértesz ugye ezzel..

Az udvar meg az enyém... Megvettem .... De a köz terület nevébe foglalja hogy (Köz)! Azért senki nem szedhet pénzt mert ott vagy...

De ha azt mondom neked öccsém!! hogy elmész az ablakom alatt fizetsz 100ft-ot ,meg fel vagy háborodva hogy de mér??! AZÉR!!!

-Mert ha te ott véletlen megállsz! Vagy szemetelsz! Én szedem össze és én fizetem a kuka díjjat! Na ez hogy tetszik??

2015. jan. 23. 23:49
 14/14 A kérdező kommentje:
Ja és a házam előtt az parkol ki szeretne a kapuajjba meg fel van festve egy fura X... oda senki nem áll..
2015. jan. 23. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!