Ha fizető várakozóhelyen valaki megvár engem a kocsiban 1 órán keresztül, akkor sem kell fizetni?
Én úgy tudom, hogy ha ül valaki a kocsiban, akkor az nem minősül parkolásnak. Van-e ennek valami felső határa?
(Kecskeméten a belvárosban érdekelne)
Elkapkodtam. Szóval B verzió helyesen:
b.
1. autó megáll
2. utas kiszáll
3. autó elmegy
d) Megállás: járművel a be- és a kiszálláshoz, vagy a folyamatos fel- és lerakáshoz szükséges ideig, illetőleg - ha a vezető a járműnél marad - egyéb okból legfeljebb 5 percig történő egy helyben tartózkodás.
e) Várakozás: járművel a megállásnál hosszabb ideig történő egyhelyben tartózkodás.
Egyértelmű, a vezető(!) nincs az autónál már várakozás, hiába ücsörög a nagymama az anyósülésen pl.
Béci, ennek az az oka, hogy állóképet készítenek, nem videót. A muki hivatkozhat arra, hogy pont akkor állt meg. Vagy végig kellene videózni a teljes időszakot, vagy semmi.
Ha 5 percenként készülne egy fotó, akkor is mondhatja, neki az a dilije, hogy körbe-körbejár, s minden forduló végén megáll egy pillanatra. Mindenki tudja, süketelés, de bizonyítani kellene az ellenkezőjét.
Parkolóőrtől függ. Ha ki akar veled cseszni, 5 percig kamerázza a kocsidat, ha benne ülsz ha nem. 5 perc után meg tölti a csekket.
A mai fényképezők kameráznak is. A parkolóőrök meg nem 1Gb memóriával rohangálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!