Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan jutok ki a repterre?

Hogyan jutok ki a repterre?

Figyelt kérdés
Lutoni repterre szeretnek kijutni, ha jol neztem, akkor a Luton airport parkway a legkozelebbi megallo. Innen hogyan jutok be a repterre? Elore is koszi.
2015. jan. 15. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:

FirstGroup által üzemeltetett kékes-lilás színű csuklós buszok közvetlen kapcsolatot biztosítanak a Luton Airport Parkway vasútállomás és a repülőtér terminálja között (ha feltétlenül vonatot is akarsz használni.

Ha busszal mennél Londonból, akkor a Green Line 757 nevű busz visz ki egyenesen a reptérre. Londonban a Viktória állomásnál kezd, megállói Brent Cross, Finchley Road, Baker Street, Marble Arch, Hyde Park Corner. A jegy ára egy útra £12, oda-vissza £17.

2015. jan. 16. 07:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Vonattal szeretnek mindenkepp, mert Radlettben elek, 3 vonatmegallo Lutontol, csak tomegkozlekedessel meg soha nem mentem repterre, ezert nem tudom, hogy hogyan jutok oda! De koszonom a segitseget:)
2015. jan. 16. 09:52
 3/6 SándorÚr ***** válasza:
facebookon írd be a London környéki magyarokba, hogy honnan hová keresel fuvart, biztos lesz vagy 50 sofőr aki háztól házig vinne
2015. jan. 18. 00:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Nyilvan nekem is eszembejutott ez a verzio, es nem vagyok annyira degeneralt, hogy ne tudjam, hogy hogyan mukodik. A kerdesemben szerepelt, hogy hogyan szeretnek kijutni, nem hiszem, hogy beleirtam volna, hogy taxival. Irtam, hogy 3 vonatmegallora lakok lutontol, igy nyilvan nem fogok taxit fizetni, mikor harmadar a vonat. Koszonomten
2015. jan. 18. 16:11
 5/6 SándorÚr ***** válasza:
igen, de nem tudod az utat, rossz megállónál szálsz le, rossz utcába fordulsz be, eltévedsz, elveszel aztán meg ott fogsz bőgni, hogy jajj mágiscsak jobb lett volna kivitetni magam
2015. jan. 18. 19:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Tartsd meg magadnak a haszontalan okoskodasod;)
2015. jan. 19. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!