Hogyan jutok ki a repterre?
Figyelt kérdés
Lutoni repterre szeretnek kijutni, ha jol neztem, akkor a Luton airport parkway a legkozelebbi megallo. Innen hogyan jutok be a repterre? Elore is koszi.2015. jan. 15. 20:00
1/6 anonim válasza:
FirstGroup által üzemeltetett kékes-lilás színű csuklós buszok közvetlen kapcsolatot biztosítanak a Luton Airport Parkway vasútállomás és a repülőtér terminálja között (ha feltétlenül vonatot is akarsz használni.
Ha busszal mennél Londonból, akkor a Green Line 757 nevű busz visz ki egyenesen a reptérre. Londonban a Viktória állomásnál kezd, megállói Brent Cross, Finchley Road, Baker Street, Marble Arch, Hyde Park Corner. A jegy ára egy útra £12, oda-vissza £17.
2/6 A kérdező kommentje:
Vonattal szeretnek mindenkepp, mert Radlettben elek, 3 vonatmegallo Lutontol, csak tomegkozlekedessel meg soha nem mentem repterre, ezert nem tudom, hogy hogyan jutok oda! De koszonom a segitseget:)
2015. jan. 16. 09:52
3/6 SándorÚr válasza:
facebookon írd be a London környéki magyarokba, hogy honnan hová keresel fuvart, biztos lesz vagy 50 sofőr aki háztól házig vinne
4/6 A kérdező kommentje:
Nyilvan nekem is eszembejutott ez a verzio, es nem vagyok annyira degeneralt, hogy ne tudjam, hogy hogyan mukodik. A kerdesemben szerepelt, hogy hogyan szeretnek kijutni, nem hiszem, hogy beleirtam volna, hogy taxival. Irtam, hogy 3 vonatmegallora lakok lutontol, igy nyilvan nem fogok taxit fizetni, mikor harmadar a vonat. Koszonomten
2015. jan. 18. 16:11
5/6 SándorÚr válasza:
igen, de nem tudod az utat, rossz megállónál szálsz le, rossz utcába fordulsz be, eltévedsz, elveszel aztán meg ott fogsz bőgni, hogy jajj mágiscsak jobb lett volna kivitetni magam
6/6 A kérdező kommentje:
Tartsd meg magadnak a haszontalan okoskodasod;)
2015. jan. 19. 00:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!