Mondjuk átmegy a Keletiből a Nyugatiba tömegközlekedéssel. Vagy elmegy Zuglóig, és ott száll fel a vonatra.
2012. dec. 10. 20:16
3/9 anonim válasza:
Kérdező!
Pécs felől a vonat még a környékére sem megy ferihegynek,mert a délibe megy.
Ha debreceni,szegedi v szolnoki vonattal érkeznél akkor le tudsz szállni ferihegyen.
2012. dec. 10. 20:54
4/9 anonim válasza:
3-mas! Tévedsz. Tegnap óta újra a Keletibe megy a Pécsről jövő vonat. (...Sebaj, jövőre lehet, hogy megint a Délibe megy! XD )
2012. dec. 10. 20:56
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de még mindig nem tudom, hogy hogyan jutok a reptérre, ha leszállok a vonatról. Ismét a Keletibe fut be a pécsi vonat - onnan megyek tovább ferihegyre.
2012. dec. 10. 22:19
6/9 anonim válasza:
Okosan kioktathat 2-es 25 éve vagyok pesti nem kell feltalálni a csövön a lyukat. A kérdezőt kérdeztem hogyan akar eljutni mert más-más módon kell odautazni. Pl. nem is feltétlen kell vonat.
Keletiből M2-deákig-onnan M3-al Kőbánya-Kispest ott 200E busszal Ferihegy. Erre egy átszállójegy elég.
Mehet át Zuglóba ehhez kell egy vonaljegy, majd Zuglóból Ferihegyre vonattal ott átszállni 200E buszra és elmenni a reptérig. Erre a vonat-busz kombóra van speckó jegy Zuglóban kérhető.
Mehet Nyugatiba is át trolival onnan vonattal Ferihegy és 200E busz.
De szerintem legjobb a metró-metró-200E.
2012. dec. 10. 22:25
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 6/6 os a válaszodat! Azért válsztottam a vonatot Ferihegyig, hogy ne kelljen sokszor átszállni 20 kg-os börönddel + a kézipoggyásszal. Mehetnék A Népligetbe is Pécsről, onnan metró + busz, de azt a variációt nem élveztem az elmült időszakban. Örülök, hogy végre megy vonat Ferihegyre, csak még nem tudom, hogy milyen messze van a vonat megálló, a termináltól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!